reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jeżdżę bezpiecznie czyli wszystko o fotelikach

Właśnie dziś rozmawiałam z kolegą z pracy nt. fotelików, bo przyniósł mi naklejkę na szybę i kupon rabatowy 10% na zakup fotelika marki CONCORD (my już fotelik mamy, więc jak któaś z Was chce, to mogę wysłać - inaczej wyląduje w koszu). Dzieciaki ma już w gimnazjum i podstawówce i zdziwił się jak mu powiedziałam o fotelikach tyłem do kierunku jazdy. Nie miał pojęcia, że coś takiego w ogóle jest:laugh2:

reklama
dziewczyny Izka wciąż jeżdzi w pożyczonym foteliku, a ja na nic nie mogę sie zdecydować (taka juz maruda ze mnie;-))
szukam fotelika któtr by miał duży kąt pochylenia bo Iza jeszcze często śpi w czasie jazdy i szkoda mi jej jak tak siedzi i głowa jej dynda, jeśli słyszałyście o jakimś takim to dajcie namiar na niego:tak:

Potwierdzam słowa Ani - my mamy taki sam fotelik, tylko zebrę :-) Marcinkowi wspaniale się w nim jeździ, jest wygodny do spania i wygląda na bardzo bezpieczny.

Dziewczyny a czy sa foteliki ktore mozna montowac i przodem i tylem do kierunku jazdy?
wydaje mi sie ze kiedys czytalam ze sa foteliki na takim czyms obrotowym i to sie montuje na sztywno do kanapy samochodu a sam fotelik mozna okrecac raz tak raz tak... ale moze mam zwidy :-)

my jeszcze tylem wozimy mala ale juz w foteliku niewygodnie. Pasy ma takie nisko umocowane na plecach ze zaczynaja jej sie za lopatkami ida w gore i potem dopiero do zapiecia i przez to ona ... siedzi sobie sama :szok: Czyli nie opiera plecow o oparcie fotelika. chce zwyczajnie siedziec. a jak pasy "zacisne" to znowu jest ryk okropny bo sie ruszyc nie moze i ja cisno. tak zle i tak niedobrze. Niemniej nie chcielibsmy rezygnowac narazie z jazdy tylem a znowu kupic fotelik do 18 kg i jezdzic jeszcze z rok tylem to koszmar jakis.

reklama
Do góry