reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jestem na świecie ;-) Porady i Rady....

reklama
Teraz z innej beczki.Zastanawiam sie nad wypadem na basen.Co o tym myślicie ,a może juz pływacie ze swoimi maluszkami??????:happy:

Basen do świetna sprawa. Sama z chęcią bym poszła z Małym popływać.
Ale poczekam do wiosny....

kochana ja na basen to jeszcze kilka lat chyba nie pojdę tak wyglądam ze szok:szok: nie chce ludzi straszyc:-) wiesz, rozstępy, cellulit itp itd i tvn i HBO jak to mowi Czesio:laugh2::laugh2::laugh2:

Beatka nie przesadzaj:szok: :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja bym chętnie poszła na basen ,a le u nas w okolicy nie ma takiego dla dzieci, buduje sie dopiero, chyba 40 km od nas, jest basen gdzie sa zajecia dla niemowląt koszt to 20 zł od rodzica,bobas za darmo , musze popytac pediatry czy juz można :-)

Gabiaz słyszałam,że w Dobrym Mieście jest super :tak: Moja siostra cioteczna jeździła:-) z Olsztyna własnie na ten basen...on niedawno wybudowany:tak:

Też bym poszła na basenik, ale chyba poczekamy na cieplejsze dni.

Moj mały ma taką chrypkę i czasem kaszelek rano i wieczorem, w dzień nic się nie dzieje, już dwa dni i zastanawiam czy przeczekać czy do lekarza co myślicie? Takie dziwne to, że tylko rano i wieczorem. Zastanawiam się czy to nie przez powietrze od grzejników.

Stopi- asymetrie leczymy symetrią a nie asymetrią!! czyli wieszasz zabawki z przodu,podchodzisz z przodu,mówisz do dziecka z przodu!!
u nas jest to samo.wzmozone napięcie, asymetria ułozeniowa.chodzimy na rehabilitacje 2 razy w tygodniu. jest bardzo fajnie.cwiczymy metodą Bobatha.
Polecam książke zawitkowskiego on pokazuje techniki pielęgnacyjne metodą bobatha. to naprawde nic strasznego.ale trzeba z dzieckiem poćwiczyc.u niektóych mija samo. ale neurolog jak najbardziej wskazany.
my wlasnie szykujemy sie i jedziemy cwiczyc.

beata26-daj sobie siana,nie takie na basen łażą.A po drugie to po to się tam chodzi ,aby zrzucić wroga:tak::tak::tak:.
Mój Karol sie upomina,a wczesniej żesmy jezdzili,biedny,świat do góry nogami mu się przewrócił,ale mówi,że LULI nie sprzeda:-D:-D:-D.Tylko z tego co wiem to do maluszków musi być woda ozonowana.Musze zapytać w rodzinnym miescie .Tam wybudowali basen kryty niedawno i są zajecia dla maluszków ,ale nie wiem ,jak duże maluszki tam chodzą.

reklama
makro moja po nocy tez czasem kaszalek, a ja mam po nocy zawsze chrypke:-) potem i jej i mi przechodzi. katar jak miala to tez głównie nocą a w dziń lżej. najlepiej powiesic na kaloryfer mokry ręcznik albo zainwestowac w nawilżacz.

Do góry