reklama
asia.joanna
Fanka BB :)
Czyli w sobotę miałaś 270 a dzisiaj 385?Cześć. Wciąż w szpitalu. Hcg-385 pęcherzyka dalej nie widać. Czekają aż wzrośnie do 1000 . Na usg zauważyła niewielkie ilości płynu ale nie wiadomo co to za płyn z góry dodała że ro nie krew bo płyn jest "czysty"
Lekarz w żaden sposób nie skomentował, że przyrost jest właściwie żaden?
Anna199
Tak jak piszesz. Skomentował tylko tyle że ani źle ani dobrze i powtórnie robią bete w czwartek
Czyli w sobotę miałaś 270 a dzisiaj 385?
Lekarz w żaden sposób nie skomentował, że przyrost jest właściwie żaden?
asia.joanna
No moim zdaniem to źle i nie wróży to nic dobrego. Beta na tym etapie powinna szybować w górę, przyrost powinien wynosić minimum 66% po 48h od pierwszego badania.Tak jak piszesz. Skomentował tylko tyle że ani źle ani dobrze i powtórnie robią bete w czwartek
Anna199
Zaczekam do czwartku nie mam wyjścia. Mówił też że wszystko może się rozwinąć żeby zobaczyć pecherzyk musi być najmniej 1000 podejrzewa ze to bardzo wczesna ciąża . Zdaje sie na nich.No moim zdaniem to źle i nie wróży to nic dobrego. Beta na tym etapie powinna szybować w górę, przyrost powinien wynosić minimum 66% po 48h od pierwszego badania.
asia.joanna
Oby tak było, ale to już na ten moment się praktycznie nie rozwija. Niemniej jednak życzę powodzeniaZaczekam do czwartku nie mam wyjścia. Mówił też że wszystko może się rozwinąć żeby zobaczyć pecherzyk musi być najmniej 1000 podejrzewa ze to bardzo wczesna ciąża . Zdaje sie na nich.
O'laaa
Wow! Piękny rysunek !Mimo wszystko to już półmetek. Zleci do końca zanim się obejrzysz, niczym się nie przejmuj. Doskonale wiem jak to jest łapać różne dziwne myśli i chyba muszę sobie znaleźć jakieś zajęcie, żeby oczyścić głowę.. Może zacznę znowu rysować po poronieniu narysowałam jeden rysunek aniołka i jakoś dalej nie poszło. A chciałam sobie to powiesić na ścianę w sypialni.
Aleksandraan
Mam nadzieję, że stanie się cud i jednak ciąża jest wczesna, ale faktycznie nie nastawiałabym się na wszelki wypadek.. Mi w poprzedniej ciąży beta rosła później ok 60% i niestety nie pykło a wartości sięgały 22 000.. Jestem z Tobą a Ty się tam trzymaj kochana koniecznie informuj jaka beta w czwartek.Zaczekam do czwartku nie mam wyjścia. Mówił też że wszystko może się rozwinąć żeby zobaczyć pecherzyk musi być najmniej 1000 podejrzewa ze to bardzo wczesna ciąża . Zdaje sie na nich.
Dziękuję bardzo.Wow! Piękny rysunek !
reklama
S
Szka
Gość
trzymam kciuki i jestem z Tobą ❤Dziewczyny jeżeli się nie uda będę musiała się z tym pogodzić . Tylko pp co lekarze czekają? Wierzycie w cuda? Mi w tym momencie jakoś ciężko uwierzyć że będzie dobrze. Mam sporo czasu więc czytam różne rzeczy i szansę są .. marne ☹