reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jedna czy dwie?

Cześć. Wciąż w szpitalu. Hcg-385 pęcherzyka dalej nie widać. Czekają aż wzrośnie do 1000😕 . Na usg zauważyła niewielkie ilości płynu ale nie wiadomo co to za płyn z góry dodała że ro nie krew bo płyn jest "czysty"🤔

reklama
Cześć. Wciąż w szpitalu. Hcg-385 pęcherzyka dalej nie widać. Czekają aż wzrośnie do 1000😕 . Na usg zauważyła niewielkie ilości płynu ale nie wiadomo co to za płyn z góry dodała że ro nie krew bo płyn jest "czysty"🤔
Czyli w sobotę miałaś 270 a dzisiaj 385?
Lekarz w żaden sposób nie skomentował, że przyrost jest właściwie żaden?

No moim zdaniem to źle i nie wróży to nic dobrego. Beta na tym etapie powinna szybować w górę, przyrost powinien wynosić minimum 66% po 48h od pierwszego badania.
Zaczekam do czwartku nie mam wyjścia. Mówił też że wszystko może się rozwinąć żeby zobaczyć pecherzyk musi być najmniej 1000 podejrzewa ze to bardzo wczesna ciąża . Zdaje sie na nich.

Zaczekam do czwartku nie mam wyjścia. Mówił też że wszystko może się rozwinąć żeby zobaczyć pecherzyk musi być najmniej 1000 podejrzewa ze to bardzo wczesna ciąża . Zdaje sie na nich.
Oby tak było, ale to już na ten moment się praktycznie nie rozwija. Niemniej jednak życzę powodzenia 😉

Mimo wszystko to już półmetek. Zleci do końca zanim się obejrzysz, niczym się nie przejmuj. 😊 Doskonale wiem jak to jest łapać różne dziwne myśli i chyba muszę sobie znaleźć jakieś zajęcie, żeby oczyścić głowę.. Może zacznę znowu rysować 🤔 po poronieniu narysowałam jeden rysunek aniołka i jakoś dalej nie poszło. A chciałam sobie to powiesić na ścianę w sypialni.
Wow! Piękny rysunek !

Mam nadzieję, że stanie się cud i jednak ciąża jest wczesna, ale faktycznie nie nastawiałabym się na wszelki wypadek.. Mi w poprzedniej ciąży beta rosła później ok 60% i niestety nie pykło a wartości sięgały 22 000.. Jestem z Tobą a Ty się tam trzymaj kochana 😘 koniecznie informuj jaka beta w czwartek.
Wow! Piękny rysunek !
Dziękuję bardzo. 🤭

Dziewczyny jeżeli się nie uda będę musiała się z tym pogodzić 😥 . Tylko pp co lekarze czekają? Wierzycie w cuda? Mi w tym momencie jakoś ciężko uwierzyć że będzie dobrze. Mam sporo czasu więc czytam różne rzeczy i szansę są .. marne ☹

reklama
Dziewczyny jeżeli się nie uda będę musiała się z tym pogodzić 😥 . Tylko pp co lekarze czekają? Wierzycie w cuda? Mi w tym momencie jakoś ciężko uwierzyć że będzie dobrze. Mam sporo czasu więc czytam różne rzeczy i szansę są .. marne ☹
trzymam kciuki i jestem z Tobą ❤

Do góry