reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jazda na czterech kółkach czyli wątek wózkowy

reklama
Dodam tutaj, że porównując np xlandera którego zdjęcie dodała Joasia to ten ma rączkę mocowana super, a typowa spacerówka od camarelo, eos dokladnie, ma ja mocowana nisko. Zaraz dodam zdjecie.

Dla mnie nie tak powinno wyglądać dziecko wózku

Załączniki

• 297121677_2_1000x700_camarelo-eos-dodaj-zdjecia_rev001.jpg
    297121677_2_1000x700_camarelo-eos-dodaj-zdjecia_rev001.jpg
    55,7 KB · Wyświetleń: 1 793
Joasiu i zobacz jak masz rączkę dla dziecka wysoko, a tam ? Dla mnie to tragedia. I dziecko siedzi głębiej niż w tamtym, a na tym mi zależy

O kurczę, faktycznie jakoś dziwnie to wygląda. Dlatego też jestem przeciwniczką kupowania przez internet, bez uprzedniego obejrzenia "na żywo" wózka.
Dla mnie istotne będzie też dosyć duża budka w foteliku i ew. śpiworek do fotelika. Nie mam zamiaru taszczyć gondoli w samochodzie.
Jeszcze w sprawie kółeczek 2 słówka.

Lilith pisałaś , że wielkość kółek nie ma większego znaczenia jeśli chodzi o amortyzację. Możliwe, że faktycznie tak jest, ja szczerze powiedziawszy, to miałam tylko jeden wózek na malutkich kółkach i było to 13 lat temu. Między tamtymi wózkami, a tymi, które są teraz jest przepaść więc ciężko porównywać. Pamiętam, że wtedy kupiłam ta spacerówkę jakoś w listopadzie, czy grudniu, zaraz spadł śnieg i płakać mi się chciało, jak miałam po zaśnieżonym chodniku przejechać, telepało dzieckiem jak pralką podczas wirowania,więc córka wróciła do starej spacerówki.

Joasia- Bosssiuniu, jaki słodziak. Rozczuliłam się

reklama
Milagros w sensie ze ten pałąk jest za nisko w xmove? Hmm.. jakoś nigdy się nad nim nie zastanawialam, ale zwrocilam uwage ze w Valco jest wysoko. Musze poszukac zdjęć jak byla mniejsza, bo jednak jest on chyba przestrzennie w środku mniejszy od Valco.

Do góry