reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jakie kolory w dziecinnej sypialni :)

alex zarąbiste, szkoda, ze trochę drogie...ale już mi się spodobało.Pokażę Darosławowi to może coś na boku dorobi na takie łóżeczko:-D:-D

reklama
wlasnie a propos lozeczka to ja nie wiem na jakie sie zdecydowac ?? bo my mamy to turystyczne tylko ze duze ale Gaja juz gdzies tak za pol roku wyrosnie z niego.
co porADZICIE ??

hehe no my tez na etapie rozmyśleń nad łóżeczkiem, bo chcemy juz niebawem zmienić....
wiec rownież chetnie posłucham/poczytam czy cos polecacie...

ja nie pomoge, kuba spi i bedzie narazie spal w tym co ma drewnianym glownie dlatego ze jest w nim zamkniety :-D:-D i sam nie wyjdzie :-D:-D.
Dla nas to super rozwiazanie bo czy na drzemke czy na nocny sen kladziemy go i wychodzimy a on sam zasypia a tak to by wylazil :-):-)

Jak by Julka miała swój pokoik to chyba bym chciała coś takiego
Łóżko TAPCZANIK 160 schowek barierka PROMOCJA (664469404) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

tu wersja inna Łóżko dla twojego dziecka 70x160 kolory!!! (667087991) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

no chyba że dzieciaczek się nie kręci to może fotel albo normalny tapczanik ;-)
barierki potem można zdjąć i żaden problem ;-)

A tu coś chyba dla Katy (jak mnie pamięć nie myli) która kiedyś wspomniała że chciałaby łóżko grubości materaca ale jeszcze takiego nie wymyślili... hehe...
Rozkładana Kanapa, łóżko dla dzieci OLA MAX (662768695) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Ostatnia edycja:
kurka my to musimy kupić na bank łóżeczko bez szczebli, bo u nas największym problemem jest to ze mały wkłada miedzy nie raczki i nózki i pozniej placze w nocy bo nie moze sie wydostac...

nie chce tez takiej wersaleczki a juz na pewno nie z tych miękkich z gąbki bo ja to jestem przewrazliwiona i uwazam ze dziecko musi miec odpowiedni materac.

no a to ze zjezdzalnią to juz dla starszego dzieciaka. poki co balabym sie dac pawła na "wysokosc" bo on ma rozne dziwne pomysły...niestety...

Ło matko Asia jakie ceny :szok::szok::szok::szok: za te pieniądze co łóżko-cuchcia to można cały pokój na cacy urządzić... ciekawe czy ktoś to kupuje... :baffled:

A to ze zjeżdżalnią to faktycznie dla starszego dziecka... ;-)

My na razie zostajemy przy łóżeczku ale jak nie będzie miejsca to kupimy małej chyba fotel rozkładany ;-)

reklama
Tu znalazłam fajne autka -łóżka i nawet nie takie strasznie drogie. Nie wiem jaki materac.
Łóżko dziecięce KRZYŚ od meb_com_pl (666446014) - Aukcje internetowe Allegro

Już wiem, mają materace Livello specjalnie dla dzieci. Koszt ok. 250zł. można sobie wybrać jaki pasuje. Są też droższe, ale czy lepsze, nie wiem :)

Viki, a ciebie interesuje łóżko- zabawka, czy takie normalne z materacem?

Ostatnia edycja: