reklama
viola30
marcowa mama'06 Entuzjast(k)a
u nas jest
Julia Adrianna
julia bo zawsze chcialm miec julke a adrianna mial miec na pierwsze bo tak chcial maz ale sie uiparlam i juz
Antoni Kazimierz
antos - taks amo jak bylo z julka jak tylko zaczely sie mysli o dzieciach zawsze chcialm miec antoniego . julka mila byc antonia ale maloznek coski nie mogl tego zdzierzyc
a kazimierz to po zmarlym tacie mojego meza
Julia Adrianna
julia bo zawsze chcialm miec julke a adrianna mial miec na pierwsze bo tak chcial maz ale sie uiparlam i juz
Antoni Kazimierz
antos - taks amo jak bylo z julka jak tylko zaczely sie mysli o dzieciach zawsze chcialm miec antoniego . julka mila byc antonia ale maloznek coski nie mogl tego zdzierzyc
a kazimierz to po zmarlym tacie mojego meza
elen_dir
Lipcowa mamusia Julenki
Julia Lena
bo miała być Lena Julia
Julia bo jest piękne i Lena bo jest kresowe
i jeszcze, żeby żadnej z babć nie irytować, że "jej" imię jest pierwsze, Julenka dostała imiona nie obecne w naszych rodzinach ;-)
aha, i jeszcze dlatego, ze często mówie do niej (i myślę o niej) JuLenka
bo miała być Lena Julia
Julia bo jest piękne i Lena bo jest kresowe
i jeszcze, żeby żadnej z babć nie irytować, że "jej" imię jest pierwsze, Julenka dostała imiona nie obecne w naszych rodzinach ;-)
aha, i jeszcze dlatego, ze często mówie do niej (i myślę o niej) JuLenka
joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
U mnie Tomaszek ma drugie imię po dziadku: Marian.
Młodszy syn nie ma drugiego imienia. Jakoś nie potrafiliśmy się zdecydować...:-)
Młodszy syn nie ma drugiego imienia. Jakoś nie potrafiliśmy się zdecydować...:-)
anineczka
królowa mrówek :P
Starszy ma Jerzy po dziadku a młodszy Marek po tatusiu
S
Sonita
Gość
Myślę, że mój bobas będzie miał Bruno (pokrewne od dziadka Bernarda) a jak będzie córeczka to Amanda, Lea? Sama nie wiem
monika0904
styczniówka2006
Jakub-Tomasz :-)
Tomasz po tatusiu :-);-)
Tomasz po tatusiu :-);-)
Kasiorka 22
Zaangażowana w BB
Adam Lech
Adam bo podoba mi sie to imię a Lech po lekarzu który zdecydował żebym miała cesarkie cięcie- uratował Adasiowi życie!!!!!! Tetno już zanikało... Lekarz prowadząca kazała mi rodzić naturalnie a on wbrew jej decyzji mnie pociął.
Adam bo podoba mi sie to imię a Lech po lekarzu który zdecydował żebym miała cesarkie cięcie- uratował Adasiowi życie!!!!!! Tetno już zanikało... Lekarz prowadząca kazała mi rodzić naturalnie a on wbrew jej decyzji mnie pociął.
reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Sara Sonia :-)
Sara, bo tak wspolnie wybralismy, a Sonia, bo T. nie zgodzil sie, zeby Sara tak miala na pierwsze ;-), a poza tym to imie mojej najlepszej przyjaciolki, z ktora przyjaznie sie od prawie 20 lat :-)
Sara, bo tak wspolnie wybralismy, a Sonia, bo T. nie zgodzil sie, zeby Sara tak miala na pierwsze ;-), a poza tym to imie mojej najlepszej przyjaciolki, z ktora przyjaznie sie od prawie 20 lat :-)