reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jakie jest drugie Imię waszego dziecka i po kim nadane???

Mój Nikodem nie ma drugiego imienia, bo ogólnie jestem przeciwna, uważam że używa się jednego, a drugie tylko niepotrzebnie w papierach śmieci
natomiast drugi synek będzie miał nadane dwa imiona które będą funkcjonować - Szymon Filip :tak: miał być Filipkiem,ale za dużo ich ostatnio, dlatego nadam mu imię po jego ojcu :ninja2: Juniorek będzie, choć nazwiska będą nosić różne więc nie powinno być problemów w papierach:tak:

reklama
mój synek ma na drugie imię Krzysztof, po przyjacielu dzięki któremu poznaliśmy się z mężem, niestety zginął on tragicznie pod kołami samochodu i w ten sposób chcieliśmy wyrazić naszą pamięć o Nim.

po wielu konfrontacjach pierwsze Adrian a drugie Adam, tatus tez ma na drugie Adam :)) a wogole miala byc Wiktoria ale siusiak w brzuszku urósł :tak::tak:

Teresa, tak mówili w domu na mamę mojego męża. Ma na imie Janina, ale jest E:-)lzbieta Teresa po babciach

Moja starsza córka Paulina Anna-drugie imie ma po mnie:-) bo tak tatus zapisła a ja nie maiałam nic do gadania;)tyle że teraz to ja musze pamiętac żeby we wszytskich pisamch urzędowych wpisywac że ma Anna na drugie.Druga córcia juz ma tylko jedno wdzięczne imie Weronika-żeby nie było kłopotów;)

Marcel Marek
Marcel - imię, które pomyślałam że nadam swojemu dziecku po obejrzeniu filmu,(chyba byłam wtedy jeszcze nastolatką) gdzie był taki uroczy chłopiec Marcelino ...
i ogólnie podobało nam się
Marek - wybierał tatuś

reklama
Moja córka ma na imię Julia drugie imie wybrał mąż na porodówce jak zobaczył malutką :-) bo nie mielismy jeszcze wybranego i tak nasza kruszynka ma na drugie Wiktoria, pozdrawiam wszystkie mamusie:tak:

Do góry