reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jakie jest drugie Imię waszego dziecka i po kim nadane???

Bartosz Jakub
Bartosz - bo to nam wpadło do głowy zaraz jak tylko się urodził
Jakub - po tatusiu

reklama
u nas jest
Julia Adrianna
julia bo zawsze chcialm miec julke a adrianna mial miec na pierwsze bo tak chcial maz ale sie uiparlam i juz

Antoni Kazimierz
antos - taks amo jak bylo z julka jak tylko zaczely sie mysli o dzieciach zawsze chcialm miec antoniego . julka mila byc antonia ale maloznek coski nie mogl tego zdzierzyc

a kazimierz to po zmarlym tacie mojego meza

Julia Lena
bo miała być Lena Julia :-D:-D:-D:-D
Julia bo jest piękne i Lena bo jest kresowe :ninja2:
i jeszcze, żeby żadnej z babć nie irytować, że "jej" imię jest pierwsze, Julenka dostała imiona nie obecne w naszych rodzinach :tak:;-)

aha, i jeszcze dlatego, ze często mówie do niej (i myślę o niej) JuLenka :cool2:

Napewno drugie imię to Spartacus, chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego :)

Co do pierwszego ciągle się waham, najchętnej dałabym Spartacus na pierwsze.
Z reszta babcie i dzidkowie już dawno mówią o nim Sparti :-D

U mnie Tomaszek ma drugie imię po dziadku: Marian.
Młodszy syn nie ma drugiego imienia. Jakoś nie potrafiliśmy się zdecydować...:-)

Myślę, że mój bobas będzie miał Bruno (pokrewne od dziadka Bernarda) a jak będzie córeczka to Amanda, Lea? Sama nie wiem :)

Adam Lech
Adam bo podoba mi sie to imię a Lech po lekarzu który zdecydował żebym miała cesarkie cięcie- uratował Adasiowi życie!!!!!! Tetno już zanikało... Lekarz prowadząca kazała mi rodzić naturalnie a on wbrew jej decyzji mnie pociął.

reklama
Sara Sonia :-)
Sara, bo tak wspolnie wybralismy, a Sonia, bo T. nie zgodzil sie, zeby Sara tak miala na pierwsze ;-):-D, a poza tym to imie mojej najlepszej przyjaciolki, z ktora przyjaznie sie od prawie 20 lat :tak::-)

Do góry