reklama
mikusia84r
Entuzjast(k)a
moja córka ma Milena Wiktoria. Milena - imię to podobało mi się bardzo, bardzo dawno, nie było sławne, teraz robi się trochę oklepane a Wiktoria - po mojej prababci-super kobitki;-)
justynka1
Mamusia Antoniusia
2-gie imię mojego syna, Michał, jest po nikim, tak jak i pierwsze Po prostu, podobały nam się 2 imiona, jedno więcej, drugie mniej.
Pierwsze imię dla mojej córuni wybraliśmy z mężem bo takie nam się podobało a na drugie nie mieliśmy pomysłu więc postanowiliśmy dać po położnej która witała Maje na świecie i z której byłam bardzo zadowolona
scarlet121
Fanka BB :)
A mój to Eryk Wiktor. pierwsze bo orginalne a drugie mialo cos oznaczac, albo "byc patronem" wiec od zwyciestwa-wiktoria-a ze chlopak to wiktor.
A kolezanka pieknie nazwala Ernest Adrian.
A kolezanka pieknie nazwala Ernest Adrian.
reklama
Vincent William, drugie imie nadane na uhonorowanie bliskiej przyjazni z czlowiekiem - bardzo bogatym biznesmenem, ktory popularny jest w naszym srodowisku ze swojej charytatywnej pracy i filantropii. Osoba o wielkim sercu bardzo ciezko w swoim zyciu pracujaca rozdala rownoczesnie okolo polowy swojego majatku na pomoc innym. W chwili obecnej mieszka w Panamie, natomiast w dalszym ciagu utrzymujemy bliski kontakt - niemalze codzienny i wkrotce maly Vincent William bedzie mial okazje odwiedzic duzego Williama. Dodam ze w momencie gdy wyslalam kartke z zawiadomieniem ze urodzil sie nasz syn z jego zdjeciem i imionami duzy William malo nie zemdlal z wrazenia poniewaz trzymalismy nasz zamiar w tajemnicy i on sie tego kompletnie nie spodziewal Mam nadzieje ze nasz syn bedzie tak samo szlachetnynm czlowiekiem jak moj przyjaciel....
reklama