reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jakie jest drugie Imię waszego dziecka i po kim nadane???

Moja córka ma na drugię tak jak ja. Mój tata chciał mi dać na imię Małgorzata, ale mama mu " nie dała" i dostałam tak na drugie i tak samo było w przypadku mojej córeczki...

reklama
cześc.Mój syn ma na imię Antoni(spodobało mi się jak byłam w ciąży i usłyszałam jak babcia wołała na wnuczka Antoś:tak:),a drugie po tatusiu Dariusz,czyli Antoni Dariusz:-D

moja córka ma Milena Wiktoria. Milena - imię to podobało mi się bardzo, bardzo dawno, nie było sławne, teraz robi się trochę oklepane:baffled: a Wiktoria - po mojej prababci-super kobitki;-)

2-gie imię mojego syna, Michał, jest po nikim, tak jak i pierwsze ;) Po prostu, podobały nam się 2 imiona, jedno więcej, drugie mniej.

Pierwsze imię dla mojej córuni wybraliśmy z mężem bo takie nam się podobało a na drugie nie mieliśmy pomysłu więc postanowiliśmy dać po położnej która witała Maje na świecie i z której byłam bardzo zadowolona:tak:

nasz synek ma jedno imię - nie chcieliśmy niczego komplikować bo i ja i mąż nie mamy drugiego imienia :)

A mój to Eryk Wiktor. pierwsze bo orginalne a drugie mialo cos oznaczac, albo "byc patronem" wiec od zwyciestwa-wiktoria-a ze chlopak to wiktor.
A kolezanka pieknie nazwala Ernest Adrian.

reklama
Vincent William, drugie imie nadane na uhonorowanie bliskiej przyjazni z czlowiekiem - bardzo bogatym biznesmenem, ktory popularny jest w naszym srodowisku ze swojej charytatywnej pracy i filantropii. Osoba o wielkim sercu bardzo ciezko w swoim zyciu pracujaca rozdala rownoczesnie okolo polowy swojego majatku na pomoc innym. W chwili obecnej mieszka w Panamie, natomiast w dalszym ciagu utrzymujemy bliski kontakt - niemalze codzienny i wkrotce maly Vincent William bedzie mial okazje odwiedzic duzego Williama. Dodam ze w momencie gdy wyslalam kartke z zawiadomieniem ze urodzil sie nasz syn z jego zdjeciem i imionami duzy William malo nie zemdlal z wrazenia poniewaz trzymalismy nasz zamiar w tajemnicy i on sie tego kompletnie nie spodziewal :) Mam nadzieje ze nasz syn bedzie tak samo szlachetnynm czlowiekiem jak moj przyjaciel....

reklama
Do góry