reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jakie imie?

reklama
o kurcze a jak to wypowiedziec troche dlugo trwa jak go sie zawola pelnym imieniem;-) :-) a w sumie to chlopak nadal bez imienia:baffled:

no tak ale z przekonaniami rodzicow to pewnie i nazwisko maja jakies dziwaczne.............jesli nazwisko tak latwo mozna zmienic?:baffled: :confused:

Witam!Mam pytanko do was dziewczyny-co myślicie o imieniu Euzebiusz(Ebi)podoba wam się czy nie?Spodziewamy się synka i już mamy wybrane imię dla niego Maciuś i praktycznie wszyscy już się do niego przyzwyczaili,ale ostatnio dręczy mnie ta myśl żeby właśnie nadać dzidzi na imię Ebi.Zmieniać czy nie (wspomnę że mężowi też się podoba,ale on nie za bardzo jest za tym żeby zmienić)czy to prawda że dzidzia w brzuszku słyszy jak się do niego mówi już po imieniu?i że się przyzwyczaja?Ale was zanudziłam nie,ale proszę wyrażcie swoją opinię na ten temat.Dzięki i pozdrawiam.

Euzebiusz to takie troszke niepostykane Ebi jest fajne ale Maciuś bedzie zawsze takie normalne, tym pierwszym mozna zrobic krzywde dziecku bo kto wie jakie bedzie modne imie za 20 lat jak doroscie :)...to tylko moja opinia

reklama
Napewno dziecko słyszy juz w brzuszku i się oswaja ze słowami, ktore wypowiada mama, a po urodzeniu je poznaje. Chociaż napewno nie kojarzy sobie ich z własnym imieniem.
Wg mnie Maciuś ładniej, ale to moja subiektywna opinia.

Do góry