reklama
Dotik - imie ładne , ale jednak nie nasze, ja osobiście wole Polskie imiona , no chyba że mieszkacie gdzie indziej .. ale to tylko oczywiście moje zdanie !!
Witaj. Ja mam podobny dylemat - choć Emma jest w kalendarzu nie przepadam za bardzo za modnymi ostatnio zapożyczeniami z angielskiego np Alan.czy Jesica.. Ale ta Emi mi strasznie zalazła za skórę Przy "nudnym" nazwisku choć imię miałaby oryginalne
Dotik - no miło że jest w kalendarzu .. choć nie jest nasze mi też się podoba )..
A przemyślenia i dylematy i tak bedziesz miała ,, czy dasz Emma, czy Kasia ..Oby kiedyś Twojej córce się podobało i wszystko będzie ok..
A przemyślenia i dylematy i tak bedziesz miała ,, czy dasz Emma, czy Kasia ..Oby kiedyś Twojej córce się podobało i wszystko będzie ok..
Pycha
mama Mai i Marty
a u nas nadal króluje Marta, choć mi ostatnio Jagoda chodzi po głowie
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
Pycha - Jagoda to moja chrzestna - tak jakos kiepsko mi sie kojarzy..... aczkolewiek to osoba która potrafi radzic sobie w życiu ;-)
Pycha
mama Mai i Marty
mi tez trochę kiepsko sie kojarzy, bo moja teściowa to Jadwiga, ale teść często do niej Jagoda mówi
kasiula*
Wdrożona(y)
dotik- nim dziecko pojawi sie na świecie pewnie bedziesz słyszeć wiele opini na temat imienia i co gorsza wielu osobom moze sie nie podobac :-(ale jak juz dziecko bedzie i tak bedziesz sie do niego zwracac wszyscy beda patrzec na to inaczej.:-):-) U mnie w rodzinie jest Oliwier i Antonina-Tosia wołaja, nikomu sie nie podobały te imiona a teraz mówia ze całkiem fajnie pasuje i kazdy zadowolony-najważniejsze aby sie Wam obojgu podobało:-) i wiele podobnych znam sytuacji
reklama
aniach
Mama-maj 94i wrzesień 08
Tampeza- mojej córce podoba się imię Yasmina tylko w polskim to chyba przez J
się pisze dokładnie właśnie nie wiem?Cały czas mi mówi o tym imieniu, albo o Dominice.
się pisze dokładnie właśnie nie wiem?Cały czas mi mówi o tym imieniu, albo o Dominice.
Podziel się: