reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jakie imie dla naszej pociechy ???

Olisska - Sonia i Carmel:) Ja jednak za Sonią bardziej, no i Sasza dla chłopca, ale Hubert wczoraj znowu: Kosma... podoba mi się, ale wcale nie jestem przekonana....

reklama
anaklim Sonia i Carmen bardzo pasują do twojego nazwiska więc ciężki orzech do zgryzienia
dziewczynki pomóżcie i powiedzcie jak przekonać A. do imienia Ludmiła czyli Miłcia, bo mi w głowę zapadło i wyjść nie chce. on natomiast mówi że to krowie imię Miła.
mi się argument skończyły......

Mów tak do brzucha następne miesiące i do noworodka. Przyzwyczai się chłopak ;-)

Witam wszystkie wrześniowe mamusie:) tak przeglądałam wasze posty i zauważyłam że ci nasi mężczyźni mają dość dużo do gadania jeśli chodzi o imie dla dzieciaczka.... u mnie zresztą jest bardzo podobnie:) już wiemy na 120% ( tak się wyraził lekarz) że będzie dziewczynka, moje propozycje dla imienia to Lenka i Emilka mój mąż stawiał na Kasie.......... stanęło na ZUZANCE

pozdrawiam

MATYLDA a miała być Miłka :-D. Widzę, że twoi panowie cię przekabacili. Zazdroszczę wam, że znacie płeć. Mam nadzieję, że i nasze maleństwo ujawni w końcu co ma między nóżkami

Mamy, mamy!!!!!! No jak nam lekarz potwierdził córeczkę, to pomyśleliśmy, a Hubert z nienacka wpadł na pomysł i tak już zostanie: nasza córka będzie miała hiszpańskie imię - Mercedes!

reklama
oooooo wow wow anaklim, alez bomba!!!!!!!!!! To Sonia juz naprawde odpada na dobre???az nie wierze normalnie............:szok: a Mercedes slicznie.......cos mi sie kojarzy, ze taka fajna ruda aktorka ma core o tym imieniu..............

a my caly czas do brzucha gadamy bez zmian- Tymon...........a tu moze sie okazac zonk i bedzie dziewuszka hahahaha..............bo jakos juz lekarz nie moze dostrzec siusiaczka..............ale bedzie big niespodzianka jacie, az sie boje.............

Do góry