reklama
matylda111
lipiec'00, wrzesień'08
anaklim Sonia i Carmen bardzo pasują do twojego nazwiska więc ciężki orzech do zgryzienia
dziewczynki pomóżcie i powiedzcie jak przekonać A. do imienia Ludmiła czyli Miłcia, bo mi w głowę zapadło i wyjść nie chce. on natomiast mówi że to krowie imię Miła.
mi się argument skończyły......
dziewczynki pomóżcie i powiedzcie jak przekonać A. do imienia Ludmiła czyli Miłcia, bo mi w głowę zapadło i wyjść nie chce. on natomiast mówi że to krowie imię Miła.
mi się argument skończyły......
matylda111
lipiec'00, wrzesień'08
anaklim jeszcze można Lidka
Witam wszystkie wrześniowe mamusie tak przeglądałam wasze posty i zauważyłam że ci nasi mężczyźni mają dość dużo do gadania jeśli chodzi o imie dla dzieciaczka.... u mnie zresztą jest bardzo podobnie już wiemy na 120% ( tak się wyraził lekarz) że będzie dziewczynka, moje propozycje dla imienia to Lenka i Emilka mój mąż stawiał na Kasie.......... stanęło na ZUZANCE
pozdrawiam
pozdrawiam
Kate_Bush
Fanka BB :)
MATYLDA a miała być Miłka . Widzę, że twoi panowie cię przekabacili. Zazdroszczę wam, że znacie płeć. Mam nadzieję, że i nasze maleństwo ujawni w końcu co ma między nóżkami
matylda111
lipiec'00, wrzesień'08
tupnęłam nóżką pulchniutką i będzie Ludmiłka, już zmieniam w podpisie
reklama
oooooo wow wow anaklim, alez bomba!!!!!!!!!! To Sonia juz naprawde odpada na dobre???az nie wierze normalnie............ a Mercedes slicznie.......cos mi sie kojarzy, ze taka fajna ruda aktorka ma core o tym imieniu..............
a my caly czas do brzucha gadamy bez zmian- Tymon...........a tu moze sie okazac zonk i bedzie dziewuszka hahahaha..............bo jakos juz lekarz nie moze dostrzec siusiaczka..............ale bedzie big niespodzianka jacie, az sie boje.............
a my caly czas do brzucha gadamy bez zmian- Tymon...........a tu moze sie okazac zonk i bedzie dziewuszka hahahaha..............bo jakos juz lekarz nie moze dostrzec siusiaczka..............ale bedzie big niespodzianka jacie, az sie boje.............
Podziel się: