reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jakie imie dla naszej pociechy ???

anaklim - ja jak wybieralam to imie "na liste" to sprawdzalam co znaczy...no..mogloby byc lepiej..ale za to jak pieknie brzmi ;-)
Ja chce dziewczynke... Sonie albo Lenke....no chyba ze jednak Ige... Choc Sonka jest u mnie na pierwszym miejscu-bo najniedawniej trafila na liste heheheh
Wiec oczywiscie uwazam ze imie sliczne skoro je rozwazam ;-)

reklama
anaklim - ........no to mamy pierwszą wrześniową dziewczynę !!!!!!! Gratuluje ( chyba, żę coś przeoczyłam )

a ja coraz częściej mam przeczucie,żę będzie drugi chłopak ........ Wojtek

ostatnio śniło mi się , że mam córcie Gabrysie i powiem Wam, że przez ten sen spodobało mi się to imie u mnie na liście także Lenka

natomiast Kuba nie mówi, żę w brzuchu mam dzidzie tylko tam jest Ala i koniec a czemu Ala to nie mam pojęcia bo żadnej nie znamy - więc może Ala tak dla Kubuska

aqua - Lenka jest fajne...jeszcze myslalam o Emilce...a wogole..skoro mam tyle imion do wyboru dla dziewczynki...i chce dziewczynke..i jeszcze w sumie niezle wygladam..to pewnie bedzie chlopak...i zamiast siatkareczki, bede musiala miec pilkarza! hehehehe oczywiscie (anaklim to rozumie) bedzie gral w FC Barcelona hehehe (anaklim - mozemy sie umowic, ze jak bedzie tam grac to Cie zaprosze na mecz hehehehe)
Takze jeszcze nie wiem czy chlopak, czy dziewczyna..ale przyszlosc ma juz zaplanowana ;-) buahahahahah
aqua - a wracajac do Ali..proste i ladne..a wolisz Ale czy Wojtka? ;-)

aniam - Szymon - tyz piknie...

wogole te nasze propozycje sa LADNE...i nieawangardowe...(na szczescie hehehe)

anik - jest mi wszystko jedno czy będzie Ala czy Wojtek - tylko to przeczucie podpowiada Wojtka ale moje chłopaki obstawiają Ale - hehehe zobaczymy jaką mam intuicje :-)

słyszałam opinię że ten rok będzie rokiem chłopca - na razie się sprawdza - większości zaciążonych koleżanek wychodzi że urodzą chłopaków
a teraz moje typy na imionka (na razie mam akceptację rodzinki i jak się nic nie zmieni to imionka mamy ustalone), zatem:
- chłopczyk - WIKTOR
- dziewczynka - MARTYNKA

a co do Gabi - no cóż - piękne imię...;-)

Anik - no fakt, pisałaś Sonia!!! Ja nie brałam pod uwagę, chciałam Karmel, ale H jak wracaliśmy od lekarza powiedział, że jemu się Sonia bardzo podoba. Kaj prosi o Kaję, bo mówi,że to tak by było fajnie: Kaj i Kaja... no i co teraz???
Ja chcę wysłać Kaja na obóz piłkarski w tym roku. Wiesz, że mam wielkie dwa oświetlone boiska za płotem? Czasem jak nie mam co robić to patrzę przez okno jak chłopaki trenują:)

Dziewuszki: czekam na Michasia, Wiktorka i Wojtka, niech się rodzą chłopaki:))

reklama
artemida i ewa zgadzam sie ze martyna to bardzo ladne imie :-D:-D
mi kojarzy sie z kobieta silna psychicznie a zarazem bardzo kobieca - stad ten wybor

my zrobilismy tak znajac juz plec malenstwa ustalilismy kilka imion ktr nam sie podobaja pamietam ze byla : natalia, jagoda, no i martyna ... mowilismy imiona do brzucha i mala na martyne kopla soooooolidnie ... juz mowilam kocham wolnosc wiec dalam ja dziecko juz przed urodzeniem - nie bedzie miala do mnie pretensji czemu martyna :-D:-D

Do góry