reklama
A ja już nie wiem jakie imiona szczególnie, że dzidzia nie chce się "okazać"
Mi się strasznie podoba imię Ksawery ale podobnie jak u isuni tatusiowi nie
Kiedyś myślałam o Mai ale ubiegli mnie znajomi jedni nazwali córkę Maya drudzy Gaya więc nie zostało mi nic innego jak nazwać ją Kaya
Wszyscy się dopytują jak chcę nazwać dziecko a ja po prostu nie wiem, ale myślę że jak zobaczę "gotowy" efekt to coś mi od razu przyjdzie do głowy
A niedługo jadę na wakacje do teściów i tam dopiero siądą ciotki i kuzynki każda po 3 dzieci i będą mi głowę suszyć Jeśli oglądałyście film "moje wielkie greckie wesele" -to właśnie to mnie czeka więc na pewno coś mi wymyślą..
A dla dziewczynki marzy mi się imię Orianne, jak siostra mojego Y. ale nie chcę powielać
Mi się strasznie podoba imię Ksawery ale podobnie jak u isuni tatusiowi nie
Kiedyś myślałam o Mai ale ubiegli mnie znajomi jedni nazwali córkę Maya drudzy Gaya więc nie zostało mi nic innego jak nazwać ją Kaya
Wszyscy się dopytują jak chcę nazwać dziecko a ja po prostu nie wiem, ale myślę że jak zobaczę "gotowy" efekt to coś mi od razu przyjdzie do głowy
A niedługo jadę na wakacje do teściów i tam dopiero siądą ciotki i kuzynki każda po 3 dzieci i będą mi głowę suszyć Jeśli oglądałyście film "moje wielkie greckie wesele" -to właśnie to mnie czeka więc na pewno coś mi wymyślą..
A dla dziewczynki marzy mi się imię Orianne, jak siostra mojego Y. ale nie chcę powielać
Dobra...zdradze Wam moje typy...
Dla chlopaka mam tylko jeden - Aleksy
Dla dziewczynki..hmm.. targa mna.. mam poczawszy od "starych" imion: Antonina, Aniela do Iga, Sonia, Lena
Chyba rozpisze pozniej konkurs ;-) Ten Aleksy to jest "od zawsze" wiec... jak bedzie chlopak to no..imie ma... Teraz jestem na etapie, ze jestem przekonana, ze to bedzie chlopak heheheh chcialabym coooooorcieeee..... :-) taka sama fajna jak ja hehehehe
Dla chlopaka mam tylko jeden - Aleksy
Dla dziewczynki..hmm.. targa mna.. mam poczawszy od "starych" imion: Antonina, Aniela do Iga, Sonia, Lena
Chyba rozpisze pozniej konkurs ;-) Ten Aleksy to jest "od zawsze" wiec... jak bedzie chlopak to no..imie ma... Teraz jestem na etapie, ze jestem przekonana, ze to bedzie chlopak heheheh chcialabym coooooorcieeee..... :-) taka sama fajna jak ja hehehehe
znalazlam nowe imionka: chlopczyk: krystian, dziewczynka: tatiana
kurcze zeby juz plec poznac, znow wszyscy mowia ze chlopak ... teraz na wszelki wypadek dla dziewczynki od razu tez szukam (jeden chlopczyk juz po domu w spodniczce lata igorek mial byc)
kurcze zeby juz plec poznac, znow wszyscy mowia ze chlopak ... teraz na wszelki wypadek dla dziewczynki od razu tez szukam (jeden chlopczyk juz po domu w spodniczce lata igorek mial byc)
isunia - bylam przedwczoraj zerknac do mojego gina..i w poczekalni pogadalam z taka laska (pisalam ze byla w 3 miechu w Egipcie) w 8 miechu ciazy...i mowila, ze jeszcze miesiac temu miala byc dziewczynka...ale okazalo sie WLASNIE ze to chlopak...a mowi ze juz troszke rozowych rzeczy pokupowala..to tlumaczylam Jej ze rozowe koszule byly calkiem modne ;-) wiec czemu chlopak ma w rozowych ciuszkach nie chodzic heheheh
Mam ten sam problem, nie wiemy jeszcze co bedzie bo troszke za wczesnie jeszcze ale dla dziewczynki napewno Iga ( nawet przyszlemu tatusiowi sie podoba) co do chłopca nie mamy oboje pojęcia i w tym cały problem znaczy ja bym chciała Maciuś ale tak ma na imię tatuś i dupcia
Uwaga, proszę państwa, nadchodzi: SONIA!!!!
anaklim- bardzo ładnie jeszcze raz gratuluję!!!
reklama
Mi dla dziewczynki podoba się jescze Ala , dziś byłam u kumpeli w szpitalu, jutro wywołują poród i będzie własnie Ala... a jak chciałam żeby kopniaka cioci dała to wystawiła pupe... bo główka już się pcha w stronę świata..fajne uczucie ( nawet u kogoś) że można dziecie przez brzuch za pupe złapać hi hi
A u mnie jak narazie chyba to będzie Szymek, wszystkim w rodzinie się podoba.. Dziewczynka miała być Ola.. i niektórzy namawiają mnie na Olka hi hi
Anaklim - Sonia bardzo ładnie , no i chyba niezbyt często się zdarza ... bo jak za dużo to też nie dobrze, ja np w podstawówce byłam w klasie gdzie było 5 sztuk Anulek... efekt był taki że wołali po nazwisku..
A u mnie jak narazie chyba to będzie Szymek, wszystkim w rodzinie się podoba.. Dziewczynka miała być Ola.. i niektórzy namawiają mnie na Olka hi hi
Anaklim - Sonia bardzo ładnie , no i chyba niezbyt często się zdarza ... bo jak za dużo to też nie dobrze, ja np w podstawówce byłam w klasie gdzie było 5 sztuk Anulek... efekt był taki że wołali po nazwisku..
Podziel się: