reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jakie imię dla Dzidzi ?

reklama
Ewa, pięknie, choć takie zapomniane imię :-) Sama bym tak nazwała córeczkę, ale nie lubię jak imiona w rodzinie się powtarzają i potem jest Ewa juniorka :-)
Basia też mi się podoba - to moja patronka z bierzmowania.

Cześć mamcie;-)
Wiecie co?! coś mi się poprzestawiało w głowie i zastanawiam się czy nie zmienić imiona dla synka z Oskara na Igor???:baffled:dla córci zostaje Lena ale nie wiem czy dla synka nie ładniejsze Igor? jak myślicie mamcie?:blink:

Igor to bardzo ładne imię ;)

Ja mam dla córeczki Alicja. Synek wymyślił Alę więc będzie Ala. A gdyby urodził się jednak synek to wtedy będę wymyślać imię. Na razie nie mam pomysłu.

U nas dla chlopczyka mamy 5
Mateusz, Pawel, Jakub, Sebastian lub Patryk, coraz bardziej zaczyna mi sie podobac Pawel

Dla dziewczynki ostatnio M stwierdzil ze Lidia ale ja jestem nei przekonana, chodz zaczynam mi sie coraz bardziej podobac

Anja to masz te same imiona, które mi się podobają, u nas padło na Pawła Jakuba (kolejność imion ustaliliśmy po porodzie) i tak zostało. Teraz rozważałam Patryka i Mateusza. A z dziewczynką mamy klops, bo juz kompletnie nie wiem. Lidia też mi się podoba, ale mężowi chyba nie bardzo. A wy do porodu nie znacie płci dziecka?
Karolina, u nas synek też wymyslił Alę, Olę, Natalkę Anię bo jemu się podobają te imiona, które zna z przedszkola :-) I ta Alicja by pewnie była, ale mi siostra przypomniała, że później w szkole na Alicję wołają Alka, (rzeczywiście miałam Alę w szkole) a to mi sie juz nie podoba.

reklama
Margoz ale numer co?!!!!:-D
no Lenka to ostatnio popularne imie ale, że też na Igora razem wpadłysmy?!wow!:-)

Do góry