reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jakie imię dla Dzidzi ?

Nasz córcia też miała byc Martynka, ale lekarz powiedział, ze na 100% siusiak :-D więc będzie Maciuś.
Podobają mi się jeszcze imiona: Klara, Adrian i Kacper.

reklama
moje maleństwo miało być Tymonkiem ale okazało sie ze to dziewczynka.
Tymuś to słodkie imię i jedno z tych właśnie wyjątkowych... (dla mnie).
A mężuś ostatnio sobie przypomniał o imieniu Milla które wymyśliliśmy na poczatku..,strasznie mi sie podoba ale boje sie nietolerancji..ale nie u dzieci, tylko u dorosłych..Jak sobie skacze po stronkach to widzę ze to imie jest nadawane w Polsce .Komentarze nie zawsze są przychylne...chociaż nie brakuje tych którym sie podoba.
Tak więc zastanawiamy sie aktualnie nad imionami Milla i Liliana.
Miluś i Liluś :-D

Milla mi się bardziej podoba niz Liliana, jak dla mnie zbyt popularne stało się teraz imię Lilly, miałam gdzieś spisane imiona dla dziewczynki które mi się podobaja, jak znajdę to napiszę, moze którejś z Was się jakieś spodoba

A co do krytyki przez dorosłych to już wyluzowałam, bo jednym Bruno bardzo się podoba, a inni kręca nosem i przeżywaja, ale tak naprawdę to nie maja argumentów przeciw
najlepsze było ostatnio jak ciocia od strony mojego M była wielce oburzona na nasz pomysł z imieniem i proponowała Bożydar, Bazyl itp. a za parę tygodni byliśmy u niej na obiedzie i mówi ''byliśmy z wujkiem w Sephorze i widzieliśmy perfumy Bruno Banani, to taki włoski projektant, bardzo dobry'' i juz im pasuje Bruno... ;-)

nixi, a Mila to nie zdrobnienie od Mileny? W roku milenijnym bardzo popularne imię. Z Milą się nie spotkałam.
Lilianna jest wg mnie bardzo ładnie.

Też myślałam nad Millą, ale podobno przez dwa LL nie chcą za bardzo tolerować w USC. A i jest Milla Jovovich..
Raczej skusimy się na Milenę, zdrobnień jest mnóstwo! Od małej Mi, Mimi, Mila, Lena;)

reklama
na moją ciocię mówimy Mila - ale to skrót od Emili - niektórzy zmieniają jej na Miła:)
mi się osobiście Milla podoba:)

Do góry