reklama
bobomama24
Mama Izy i Martynki
U nas niezmiennie Kaja
poziomkowa
Fanka BB :)
My juz tez w koncu doszlismy do porozumienia w kwestii imienia ( chyba :-)) bedzie AMELIA :-)
najpiękniejsze
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Claudia Amelka ślicznie. A u nas zrobił się mętlik. Kiedyś miała być Agnieszka, potem przyczepila się do mnie Magdalena, zawsze chciałam Natalię ew. Alicję, ale za bardzo oklepane i m. ma ale. No więc szukamy dalej, może Martynka, Emilka, Karolina, Dominika, ciężko będzie wybrać. Syna nazwaliśmy jak się urodził, też mieliśmy kilka typów, ale jak go zobaczyliśmy, to wiedzieliśmy, które do niego pasuje. Teraz jednak wolałabym wcześniej.
bobomama24
Mama Izy i Martynki
A u nas Kaja też już się zrobiła oklepana i nie wiem czy nie zmienimy w ostatniej chwili
nixie
Fanka BB :)
A my jak wiadomo szukamy czegoś "innego"
no i ostatnio spodobała nam sie Lilianna lub Liliana (bo bardziej uniwersalne na świecie)
Ale Kamilka tez jeszcze nam z głowy nie wyleciała...
ciągle myślimy... Jak nie jedno to drugie
Chciałabym żeby to imie brzmiało ładnie w każdym kraju a np w Niemczech
(a mamy tam spora rodzinę) imię Kamila pisze sie Camilla i Niemcom kojarzy sie
z herbatką rumiankową (Kamillentee) ...
Liliana za to jest w Niemczech całkiem lubiane..ale przez jedno n.
Ach..pewnie uznacie ze świruje..
ale jakoś tak bym chciała żeby miała naprawdę wyjątkowe imię...
A w jakiej wersji wam sie bardziej podoba? : Liliana czy Lilianna
malutka Lilka..Lila.. Liluś
no i ostatnio spodobała nam sie Lilianna lub Liliana (bo bardziej uniwersalne na świecie)
Ale Kamilka tez jeszcze nam z głowy nie wyleciała...
ciągle myślimy... Jak nie jedno to drugie
Chciałabym żeby to imie brzmiało ładnie w każdym kraju a np w Niemczech
(a mamy tam spora rodzinę) imię Kamila pisze sie Camilla i Niemcom kojarzy sie
z herbatką rumiankową (Kamillentee) ...
Liliana za to jest w Niemczech całkiem lubiane..ale przez jedno n.
Ach..pewnie uznacie ze świruje..
ale jakoś tak bym chciała żeby miała naprawdę wyjątkowe imię...
A w jakiej wersji wam sie bardziej podoba? : Liliana czy Lilianna
malutka Lilka..Lila.. Liluś
Dziekuje Dziewczynki za miłe opinie, naprawde mozecie mi wierzyc ze dla nas to cieżki wybór, poniewaz nikt sie nie spodziewał pierwszej księżniczki w rodzinie...Jak byłam w ciaży z Tymonem to od raqzu wiedzielismy ze bedzie Tymon i koniec...rodzice troche psioczyli, ale to nasza decyzja i teraz nie wyobrazaja sobie zeby Tymon byl kims innym...:-) lubie imiona oryginalne, ale bez przesady :-) zanim zaszlam w druga ciaze, moj Mąż z Miskiem wymyslali imie dla drugiego dziecka i jednogłosnie zostal wybrany Sylwester....a tutaj sie okazuje ze jednak cos bardziej żeńskiego by sie przydało :-) to takie swieto w naszej rodzinie ze kazdy chce zebysmy ja nazwali inaczej (a rodzina bardzo duza :-)).....
reklama
Podziel się: