reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jakie imię dla Dzidzi ?

My już twardo mówimy do brzucha Martynka. I zdaję sobie sprawę, że to nie jest niepopularne imię - w rankingach nawet wysoko stoi. Ale co tam. Podoba nam się i już. Moja koleżanka ma Julkę, druga też Julkę, ale nikomu to nie przeszkadza, bo im się podoba.
Anie i Kasie z mojego pokolenia też dają radę ;-)

reklama
co do imienia dla dziewczynki to bardziej mi się podoba Liliana, bo takie bardziej orginalne:-)
A my dalej niewiemy jakoś dla dziewczynki jest mnóstwo imion które mi się podobają, a dla chłopczyka niemoge nic konkretnego wymyślić, miał być Szymon, teraz coś myśle o Dorianie i o Maxie no i pewnie wybierzemy jak się urodzi:-D

Ale ostrzegam ze mój Dorian to straszny łobuz.. ma niesamowicie dużo Energi , ale za to bardzo szybko sie uczy (Potrafi już przeczytać kilka prostych wyrazów i zna wiele liter z alfabetu a dopiero za miesiąc będzie miał 2 latka) no i jest kochany...jest tez delikatnej urody , lekarze często mylą go z dziewczynką ,ostatnio na skierowaniu patrze a tu zamiast Doriana pisze Daria :-D

A Tymon to super imię.. Jakby to byl chłopczyk to tak by zostało.
Co do Liliany to dzięki za rade..tez mi chyba sie bardziej podoba z jednym n
ale jeszcze zobaczymy.

Martynka tez jest słodkie a Kaja oryginalne :)

My spodziewamy się dziewczynki :)
Bedzie Liliana (choc mój mąż nie jest do końca przekonany co do tego imienia) albo Kaja :)
Dzisiaj dużo rozmawiałam z brzuszkiem, a malutka odpowiadała mi kopniaczkiem. Wspaniałe uczucie :)

reklama
Do góry