reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

ewe ale tu chyba chodzi nie o stricte pałąk tylko coś co idzie między nogami zeby dzidzie przypiać. A to ma takie pasy. W ogóel to mi się też to krzesełko podoba

reklama
heksa łóżeczko git...ciasto też:)))))))))))))))))))))danke sehr za przepis:)
nie wiem co napisac...przykro mi,że tak CI się układa...pozostaje miec nadzieję,że chłop się wreszcie obudzi,zanim będzie za późno...
głuszek ja mam dla Ewy taki fotelik i bardzo polecam...no ja mam trochę starszy model of course...aha tylko ciężko przypiąc go tyłem do kierunku jazdy,ale of course to mozliwe:)"ramatti venus 0-13,9-18"
NOWY FOTELIK RAMATTI VENUS 9-18 +SUPERGRATISY+WYS0 (133563376) - Aukcje internetowe Allegro
cco do krzesełka do karmienia to polecam drewexu in nie umiem wkleic adresu jak to zrobic???KRZESEŁKO+STOLIK+OGRANICZNIKI 69+15=84zł ZOBACZ! (135139449) - Aukcje internetowe Allegro
no tego typu mam...bardzo fajne,bo ewa uzywałą go do teraz,mogła na nim rysowac,malowac,jeśc przy nim...no wszystko,bo odkad miała rok po prostu zdjeliśmy go z góry i zdjeliśmy tą podkładkę i miałą normalne krzeselko i stoliczek...nie jest jakiś drogi,łatwo utrzymac w czystości no i funkcjonalny bardzo,bo starczy na kilka lat...

polecam ci to bo jest tu na allegro naprawde tanie!!!
https://ssl.allegro.pl/item133742480_krzeselko_babyono_gratis_super_cena_od_ss.html

a my mamy to:
https://ssl.allegro.pl/item134992761_krzeselko_bambi_wys_0zl_7_extra_gratisow_.html

s5001723yd4.jpg

mojekrzeselkobi8.jpg

i z tego co pamietam to tam wlansie mowili ze odchylenia sa wazne a ze ma sie nie bujac ani do przodu ani na boki:)

Ale zamieszanie z tym krzesełkiem echhh. Powiedziałam mężowi o tych z drewexu co biedronka mówiła i mąż twierdzi że to całkiem niegłupie. Ale czy ja wiem... bo w sumie to ja chciałam właśnie taki fotelik jak dalam link lub taki co dała Lilith. Kurde, ja to mam problemy :szok: :baffled: :happy: :confused:

Lilith ty masz to krzesełko superowe, właśnie poluje na takie na allegro ale używane oczywiście :baffled:

Boszzzzzzeeee może kiedś wygram w totka :eek:

reklama
Do góry