reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

Ja wychodze z takiego zalozenia jak Gluszek I Ewe, preciez sa sytuacje kiedy musimy gdzies wyjsc, czy cos, albo chociazby idziemy na spacer i co?ja nie chce wyjmowac piersi na widoku(juz byla o tym wczesniej moaa)wiec jesli nie bede miala mozliwosci wrocic w tym momencie do domu(chociaz serio z parku do domu mam 100metrow, jak nie mneij)to to dam butelke. I wlasnie sa te butelki przypominajace sutek i redukujace kolke. A co do herbatki, to jeszzce nie wiem, ale wie, ze ja bedze pila wrazie czego.

reklama
Hmm... mi tez sie nie za bardzo podoba pomysł ze strzykawka. Ale wszystko sie okaze po porodzie, moze do 4 miesiaca wytrzymam karmic samym cycem a potem bede stosowac te kubeczki albo butelki treningowe...A przepajac tez nie mam narazie zamiaru bo czesciej sie spotykałam z opiniami ze nie przepajane dzieci miałay mniejsze problemy z kolka niz te przepajane jakimis herbatkami. Nam połozna tez mowiła ze w razie czego samemu trzeba te herbatke pic. No ale mysle ze zycie i tak samo zweryfikuje plany :)

no ja mysle tak jak głuszek, jeśli nie będę mogła karmić osobiście odciągnę pokarm i Maciek albo moja mama będą karmić z butelki. Na pewno nie ze strzykawki.

Musze sie wam wychwalic ze mam wozek w domu!!! juz o 11 przyjechal!!! czekalam tylko 1 dzien!!!!!
wozek jest super!!!! i jest lekki o dziwo! jak bylam w sklepie to zadnego typu tako nie bylam wstanie podniesc czy obrocic a tym manewruje sie jedna reka!!!kola fakt waza dosc ale ogolnie jest super!!! ciagle wstaje i ide sobie nim pobujac czy pojezdzic!kolor piewkny idealnie wykonany i tysiac razy lepiej wyglada niz na zdjeciu!!!budka chodzi ciho jak sie ja wyreguluje! No strasznie to przezywam bo dociera do mnie to ze juz niedlugo bedzie w nim jezdzic nasze malenstwo!!!i dzis jeszcze taka cudna pogoda!!! jak dawno nie mialam tak super humorku!!!! mysle ze byl wart swej ceny! szczegolnie ze tak latwo mis ie go prowadzi podnosi itd:):)

lilith - to super
Wiesz ja też juz bym chciała mojego maluszka wkładać do wózeczka - a tu tyle jeszcze czasu - a pogoda faktycznie sliczna.
Jak możesz pokaz nam zdjęcie wózeczka

Lilith super, ze jestes zadowolona z wozeczka :)
My bedziemy odbierac swoj przyszłym tygodniu. Ciekawa jestem czy bede zadowolona jak go zobacze na zywo ::)

reklama
Do góry