reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

Basiek zdecydowalas sie na wozek na pasach?
Co do Implasta to na samym poczatku my takiego chceilismy ale opienie o 4 sa tragiczne i nie chce ryzykowac:(

Jesli chodzi o tansze wozki to my mamy takie do wyboru:
"Adbor" baby Lux kolo 650 zl lub ewentuaaaalnie Wolfi Lux 750 zl
Breaker Wychamet -baby Active kolo 609-650 zl
Anmar Carty 490 zl
Scout Owal II 590 zl
"Vector" Firkon z gondola 697
                       nosidlem 647 zl i tu nie wiem co lepsze:(

Tanie i fajne:):) a jak mala sie do spacerowki by miala przesiadac to znajac zycie kupie pewnie jakas konkretna wiec nie wydaje za duzo na wozek:)

reklama
Tak lilith- zdecydowalismy sie na pasy a to z tego wzgledu ze amortyzatory nie sa takie miekkie jak pasy i nie ma takiej wlasnie amortyzacji jak pasy szczegolnie ze nasz wozek bedzie w wiekszosci jezdzil na lesnych drogach, amortyzatory nie pracuja na boki wiec jak wpadne w dzire bokiem to niestety mogloby byc to nieprzyjemne odczucie dla Julki. Gdybysmy mieszkali w miescie to pewnie bylyby inne kryteria ale na nasze warunki potrzebujemy najbardziej miekkiego wozka. Pozdrowionka

No ja Basiu mieszkam blisko gor i tez nasza mala bedzie po gorkach przede wszystkim jezdzic.tez na poczatku myslalam wlansie o pasach ale wiem ze jak dziecko przesiada sie juz na spacerowke to zawieszenie powinno byc twardsze od tego wczensiej dlatego najlepsze sa wozki z regulowanym zawieszeniem:(
Wazne ze jestescie zadowoleni bo ogolnie wozek jest ladniutki:)

Basiek sliczny ten wozeczek....
Lilith wybierzemy sie z dzidziami na Szyndzielnie hihihihihi ?
Ostatnio bylam w Ikei i kupilam taka lampke nad lozeczko
ksiezyc7qe.jpg

Ten ksiezyc to widze, ze co druga mama z majowek bedzie miala - tak jak zyrafki ;) (ja jestem tylko w grupie zyrafkowej)

Agusia n o wlasnie o tym myslalam jak twoje ciuszki ogladalam!!!To super pomysl :):) Takie babskie spotkania z dzidzi :):)

A co do lampki to ja wlansie chce podobna :):)

Ja naleze do grupy lamkowej:):):):) :laugh:
A wozeczek super!!!!!!!!!Basiek bardzo mi sie podoba!i kolor tez:):):):)juz trzeci czerwony wozek z tego co pamietam w majowkach:):):):)

A ja jeszcze nie mam tej wyprawki pierwszej do szpitala z czapeczkami, łapkami itd. Musze juz poszukac takich rzeczy bo inne codzienne ciuszki to bede miała i juz troche mam :)

reklama
a ja mam pytanie ile butelek kupujecie bo mi babka w sklepie mowila ze najlepiej 2 duza i mala firmy AVENT
no i niewiem ile tych pieluch tetrowych? a gin mi powiedziala ze dla dziecka najlepsza oliwka to BAMBINO

Do góry