reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

My w niedziele jedziemy do ikei i tez bedziemy kupowac ta lampeczke :) albo gwiazdke- chyba ze w leroy merlin znajdziemy cos ladniejszego. A co do zyrafek to sa slodziutkie i nie podlega to zadnej dyskusji:) My co prawda nie kupilismy jeszcze poscieli ale wiem z tajnych zrodel ze moja mama sie przymierza do kupna poscieli wlasnie w zyrafki ;) A co do lampek to wydaje mi sie ze nasze zbierzne gusta wynikaja nie tylko z faktu ze te lampeczki daja przyjemne swiatlo i sa ladne ale tez sa niedrogie- ogladalismy troche tego w innych miejscach i niestety ceny ksztaltuja sie w okolicach 100 zl co nas przynajmniej skutecznie odtrasza :D
A co do koloru wozeczka to moj maz wybieral, zadecydowal i kropka (ale mnie na szczescie tez bardzo sie podoba :D )
Pozdrowionka,

reklama
juz nie naleze do grupy lamkowej :mad: bo nie ma jak u nas tego zainstalwac. kupimy lamke nocna na komodke. a i tez dobrze bedzie ;D :laugh: ;) ale fajna taka lamka by byla:)

Agusiaaa ja jade jeszcze w przyszly weekend poszperac po roznych sklepach i zobacze jak to wyglada cenowo i jakie sa ale taka mni sie marzyla...wsumie fakt szkoda ze sie nie dogadalkysmy....ale ja pewnie przed porodem bede jeszcze w Kat to moze kupie:):)

Super Tamarunia, wielkie dzieki!Co do rzeczy dla nas to jasne , ze to zalezy od indywidualnych otrzeb ale dla dzidzi to nie bylam pewna ile tych ubranek.Pomoglas mi, dzieki!!!

hej kochane :)
Doczekalismy sie w koncu cyfroweczki wiec teraz moge w koncu prezentowac nasze zbiory :)
Zaczne od przewijaka. Jest to efekt radosnej tworczosci mojej i mojego meza. Calosc wykonalismy samodzielnie i chociazby z tego powodu wydaje nam sie sliczny :) Przewijak zamowntowany jest na stale do biurka (tzn jak juz przestanie spelniac swoje funkcje to odkrecimy go i spowrotem bedzie biurko:) ) na przewijaku stoja obrazki ktore przed chwila zrobilam- znalazlam w necie tapetki z kubusiowymi motywami , wydrukowalam i oprawilam w antyramki, Jak wam sie podoba?

reklama
no obrazki sliczne i wogole kacik tez:)
co do moich pomyslow na obrazki to sobie wymyslilam ze kupie sobie kolorowanki z kubusiem puchatkiem powycinam i pokoloruje to co mi sie podoba potem ponaklejam w rozne kompozycje na kartoniki i oprawie w kolorowe ramki:)
mam nadzieje ze ladnei beda sie prezentowaly na scinie:)
pozdrawiam
czerwcowa mama

Do góry