reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

reklama
To fakt, ale jak ja rodziłam to miała normalną piżamę, bo tylko taką miałam rozpinaną na guziczki i łatwo mi się karmiło. Nie było z tym jakichś problemów. Poza tym mnie też raczej wygodniej jest w piżamie niż w koszuli nocnej. Ja w każdym razie zabiorę chyba 2 koszule i jedną piżamę.

ja wole do szpitala pizame bo nie wyobrazam sobie taka obolala byc i zeby mmnie jeszcze cos uwieralo wtedy itd:( pozatym wlansie gorzej sie wietrzy....ale kazdy woli co innego! ja wezme 2 koszule (pozyczam od mamy takie wieksze) bo sama nie mam zadnych normalnych tylko same albo krociotkie albo poprostu hihi nieodpowiednie na szpital:) lepiej wziasc wiecej niz za malo! szczegolnie ze mezowi bedzie ciezko dowiezc:(

Dzięki Gosiek i A+T. Strasznie mi się spodobała i chciałam niebieską dla synusia więc zaszalałam. Niestety musiałam kupić też kołderkę i poduszkę, bo choć mam zachomikowane fajne 2 komplety po córuni (na szczęście nie różowe) to wyobraźcie sobie że zmienieli standardy rozmiarów-cwani bo kto ma coś po starszym dziecku a chce kupić nową pośćiel to odrazu musi kupić kołdrę.

No to fajnie wiem juz ktora posciel zamowie :). Dobrze Ewe ze napisałas, ze z nia wszystko Ok bo sie własnie nad ta posciela zastanawiałam.

głuszek, fajniutki ten twój wózek  :) naprawde podoba mi się, do tego jest w moim ulubionym kolorku  :)
Anita ale śliczne ozdóbki na tej pościeli  :), kupiłaś ją na allegro czy w sklepie. Jejku, ale ja już mam 3 kpl  ;) :laugh: ale też bym taką chciała  ;D :laugh: ;)
Angie pościel już jest wyprasowana i czeka na przyjście Amelki :) wszystko w jak najlepszym porządku :) acha ja stelaż do baldachimu kupuję sobie normalnie w sklepie za 15 zł także u tego sprzedawcy nie opłaca się brać :)

Lilith też mi się tak wydaje, u mnie w szpiltalu też można mieć spodnie ale to podobno duży dyskomfort. Ja na szczęście będę rodzić bliżej domu niż ty Lilith także liczę na obiadki i inne nieprzewidziane rzeczy z dostawą do szpitala codziennie :)

reklama
Te wszystkie rzeczy są takie śliczne :) że chciałoby się kupić wszystko, bo każdy wzór jest słodki. My się wybieramy na zakupy łóżeczka i pościeli dopiero w sobotę. Już się nie mogę doczekać...

Do góry