reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

reklama
I nowe Fokusy :) !
Szkoda że dopiero od lipca :(, jak dla nas to stanowczo za późno, ale myślę że dzięki temu będzie można taniej kupić dotychczasowe modele.

A+T+A od lipca będą dostępne te nowe Fokusy bo tak jest napisane, a takiej informacji nie ma przy Premierze, więc może ten nowy model jest już w sprzedaży.

Całkiem fajne zrobili te Premiery, ciekawe ile cena poszła w górę. Mi podobają się te wersje z niebieskimi kolorkami. Jedyne co mnie przy premierze zastanawia to to, czy te przednie koła nie mają tendencji do blokowania się przy jeździe, są dość duże i nie wiem czy dobrze skrętne.

Mysmy sobie troszke pojezdzili po sklepie i bardzo fajnie sie go prowadzi przy tych skretnych kolach. Poza tym mozna je zablokowac i juz nie sa skretne ;)
A ceny nowych modeli Premiera jeszcze nie znam, bo w sklepie gdzie chyba kupimy (maja najnizsze ceny) nie ma jeszcze nowej dostawy. Bedzie dzis lub jutro. Jak sie dowiem to zadzwonie.

A to nawet nie wiedziałam że koła w premierze można zablokować, to dobrze. Ja dzwoniłam do sklepu z wózkami i dowiedziałam się że w tym tygodniu czekają na dostawę i podobno też już od teraz mają dostać nowe kolory jeśli chodzi o deltim focus. Więc od lipca to może chodzi o tą innowację z kołami. Ale jestem ciekawa jak będą wyglądać na żywo.

reklama
helunia dzieki :) Genaralnie nie slyszalam na ich temat zbyt wielu negatywnych opinii, tamarunia radzila mi jeszcze poczytac na "polecam odradzam", a tam w ktoryms watku na 1str. przeczytalam taka wiazanke nt drivera, ze szczeka mi opadla. Musze zrobic kilka dni przerwy, zeby ochlonac od tego wszystkiego ;)

Do góry