reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

jeszcze raz wam napisze że zazdroszcze prania...... :(
Ale za to się pochwalę ze został wreszcie zakupiony wózeczek (SPACERÓWKA +STELAŻ + GONDOLA + FOTELIK + PARASOLKA DO WÓZKA + TORBA). Wózeczek jest czerwony firmy Bebecar model M city. Jestem bardzo zadowolona z tego wózeczka mimo iż był dość drogi (choć kupiłam go, a własciwie moja mama go kupiła :) na promocji). ma trójstopniową regulacja twardości zawieszenia, kekki aluminiowy stelaż (koła piankowe w końcu jednaksię zdecydowałam na mnijesze koła i lżejsze), stalaż skada się wygodnie jedną ręką, przednie koła podwójne i skrętne z możliwością zablokowania, ma duży kosz na zakupy , w ma budce wszyty zamek umożliwiający wpięcie moskitiery lub osłony p/deszczowej do spacerówki, tylna moskitiera w budce, uchwyt rączki regulowany, miękkie sprężynowe zawieszenie, przewiewna tapicerka, którą można prać, fotelik montuje się bezpośrednio na stelażu. A co najważniejsze wszytstkie elementy montuje się tylko kliknięciem. Acha gondola jest z funkcją kołyski siedzisko spacerówki montuje się przodem i tyłem do kierunku jazdy
Waga stelaża: 8,5 kg, Waga siedziska spacerówki: 4 kg, Waga gondoli: 6,6 kg

Wklejam zdjęcia
Oczywiście nie sa to zdjęcia mojego kolorku tylko tak zamieszczam, zebyście wiedziąay co i jak:
gondola:

spacerówka

fotelik:

torba i parasolka:

A kolorek mojego wózeczka jest taki (tylko to jest oczywście inny model - -inny stelaż):

reklama
Gluszku super ten wozeczek!!! no i najwazniejsze ze ty jestes zadowolona!!! I oby maluszek byl i chcial w tym jezdzic bo roznie to z dziecmi bywa:):)
Ale najwazniejsze ze jestes zadowolona!kolorek cudny taki zywy!!!!! no i leciutki!!:)

Kurcze ale sie opisałam i mi wszytsko znikło!!!!! Ale jestem zła!!! Nienawidze jak mi sie tak robi!!!!
Jestescie kochane, fajnie że o mnie nie zapomniałyście :) Ale to miłe, naprawdę.
Ja tak w ogóle to jestem tylko miałam trochę roboty przez te dwa dni (zakupki, biuro, wózeczek, badania). Trochę problemów miałam z zalogowaniem się, a jak w końcu mi się udało to stwierdziłam że sobie zostawiam czytanie wszystkiego na wieczór (taką przyjemność to trzeba na spokojnie wieczorkiem jak wszystcy śpią)
Kropecka - fajny ten zestaw podręczny i bardzo tanio wychodzi!!! tylko koszule trochę drogie - ja na placu widziałam podobne po 25 zł. Moze przejdź się najkiś plac i tam sobie dokupisz bo jedna to ci chyba może nie straczyć.....

Dziewczyny ja w Leclercu kupywałam te podkłady belli za 3.20 i bez kosztow przesyłki ;)
A koszule tez mam takie rozpinane kawałek na guziczki sztuk 2. Do porodu mogli by dac szpitalna jak i tak ma isc do wyrzucenia.

Mi tez bardzo sie podoba. Ja czekam wlasnie na Hazbenda - dzis dalszy etap wedrowki po sklepach z furami dla maloletnich...

Gluszku!Limuzynka swietna!Bardzo mi sie podoba!!!!!Ale co najwazniejsze ?to ze tobie sie podba!!!!!!!!a dl mnie?bomba!A masz juz w domu go?My swoj mamy poza domem i nawet sobie go nie poogladalam, ale moze jak bedzie czas to w przyszlym tyg pojedziemy zlozyc!I tez mam czerwony:):)::)) faktycznie mamy chyba troche podobne gusta???i dokladnie taki sam zestaw, jak u ciebie!a juz matowaliscie fotelik do samochodu?zmiesci sie?bo my w sumie uwierzylismy na slowo ze sie zmiesci do naszego samochodu, i nawet nie sprawdzalismy ::)
Wesolutka!To zycze powodzenia w szukaniu!i mam nadzieje, ze znajdziecie to, co dla was i dzidziusia najlepsze!!!!!!

reklama
Głuszek, wozeczek super. Musze go pomacac gdzies w sklepie, bo tez czaje sie na taki z gondola i fotelikiem, ale nie mam pojecia jeszcze jaki model. A co znaczy, ze gondola jest z funkcja kolyski?

Do góry