reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

reklama
abryz dzięki za obrazki a tą całkiem ostani adres to można gdzieś kupic te obrazhttp://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=90957236ki??? a co myslicie o tych koszulach

a ja wczoraj wszystko upralam i te welurkowe tez w 30 stopniach a jesli chodzi o kolory to biale i bialo-rozowe razem,zolte osobno i roznokolorowe razem mysle ze ubranka dzieciece nie farbuja bynajmniej nie powinny,mi sie nic z zadnym nie stalo.a i prasowanie jednego prania zajelo mi duuuuuuuuuuzzzzzzzzzooooooooooo czasu.oczywiscie na siedzaco przy desce bo inaczej to by mi plecy odpadly ale najgorsze ze tak mi goraco bylo po dluzszym czasie ze szok.najgorzej to sie prasuje kaftaniki te malutkie bo zelazko jest wieksze od nich,spioszki juz lepiej ale powiedzcie mi czy prasujecie te welurkowe rzeczy bo ja sie zastanawiam wlasnie czy je prasowac???

helunia - ja przeprasowałam - tak na wszelki wypadek.
Coś ci powiem - gorzej niz kaftaniczki prasuje się materiał na baldachim i prześcieradełko z frotte na gumke - niewygode do ulozenia( ja wymiękłam przy baldachimie i poprasuję za godzinkę jak troszkę odpocznę)
Stwierdiłam, że jednak przeprasuję każdą żecz z którą dzidzi ma styczność -przynajmniej ten pierwszy raz.

a ja mam pytanie do dziewczyn ktore kupily posciel na allegro czy mozecie mi polecic ktoras posciel bo nie wiem ktora kupic i ktory sprzedawca jest ok

reklama
Do góry