reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

jeżeli chodzi o tako, to tyle ile jest mam tyle jest opini. Ja czytalam na innym forum o tako same plusy, na bb same minusy. Poprostu trzeba iść do sklepu, przejechać nim kilka metrów, wjechać na krawężnik itd. i to jest najlepszy sposób na sprawdzenie wózka. Ja z kolei czytałam że wózki, które są lekkie wogóle nie nadają się na zimę w naszym kraju. Wręcz niemożliwe jest prowadzenie wózka po śniegu i praktycznie trzeba go nieść w rękach. I bądź tu mądry ..........

reklama
dziewczyny ja przepraszam bardzo ze sie wetne ale potzrebuje rady doswiadczonej Allegrowiczki, w zyciu nic nie kupowalam tam a wiec za mocno to ja sie nie znam, czy mozecie mi poradzic czy ten sprzedajacy jest ok?ja nawet nie mam pojecia jak to sprawdzic, jestem napalona na posciel od nich wzor 2, jakos tam to mama ndzieje kupie, ale czy ten sprzedawca jest ok?czy nie?czy sie da to sprawdzic?
dziekuje za ewentualna podpowiedz!
aha i czy sie placi 95zl+przesylka czy jeszcze cos?

Tamarunia mi się wydaje że ten sprzedający jest ok, widać to po jego komentarzach-ani jednego negatywu, więc chyba możesz zaryzykować. Płacisz tylko 95zł+koszty przesyłki. Upewnij się jednak czy wyśle Ci pościel do Londynu i ile za przesyłkę, no chyba że ktoś w Polsce odbierze. Zawsze można się dogadać.

Tamarunia, ja kupowałam u tego sprzedawcy pościel  :) przyszła bardzo szybko. W czwartek zrobiłam przelew a w sobote pościel już była. Naprawde ładnie zapakowane, pościel ślicznie wykończona.
Jak mówi Lilith ochraniacze nie są na całe łóżeczka.
Jest tylko na pół ale za to jest ładny zagłówek  :)
Akurat ja na poczatek nie potrzebuje ochraniaczy na całe łóżeczko, ale to zależy od potrzeb każdej z nas
Ja mam wzór nr 4  :laugh:

Tamarunia a nie wolisz tej:
http://www.allegro.pl/item80227186_posciel_6_czesc_od_producenta_jasiek_gratis.html
lub takiej z baldachimem w innych przedmiotach sprzedajacego:) ja mam ta bo nie wyobrazam sobie miec ochraniacze tylko do polowy lozeczka:(:(
I ja jestem baaardzo zadowolona!

ewe wlasnie przeczytalam! co do ochraniaczy to dokladnie! ja chcialam na cale a ty nie:) jamam wzor w kaczuszki i cala mis ie baaardzo podoba! :):):)

reklama
Do góry