reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

ja tez bym chciała mieszkać nad morzem,a konkretnie w Niechorzu:)
Aniu suerowy wózek sama bym se kupiła,gdybym ino kase miała:)nie słyszałam jeszcze złego słowa na produkty coneco:)fajnie,że ma blokowane skrętne koła,ale znalazłąm coś takiego "własnie nabyłam sobie parasolkę Coneco Polo i szlag mnie trafia bo koła trzeszczą, skrzypią :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: jak nasmaruje WD40 to przez kilka dni jest spokój a potem od początku, co za *****!!! Pewnie będziemy reklamować...."
"ja trochę naoglądałam sie wózków na żywca i z tego co widziałam to coneco joker ( cena ok.140zł),waży 5,8kg,ma 2 pozycje oparcia,no i daszek oraz drugi model tej firmy to coneco polo(295zł) waży 6,5 kg i ma rozkładfane oparcie....jeżdziłam tymi wózkami po sklepie i fajnie się prowadzą."
" przez jakies 3 tygi mieliśmy najpierw coneco polo, ale cos szwankował i oddaliśmy i znaleźliśmy tego zooty,"
"Kupilam spacerowke Coneco Polo. Super jest. Oparcie do poz. lezacej, lekka 6 kg, odpinany daszek i plecy, folia przeciwsloneczna w budce i sklada sie jak parasolka. OKIENKO W BUDCE I DWIE KIESZENIE. jEDYNY MANKAMENT: PRZY POZ LEZACEJ, BRAK DOSTEPU DO KOSZA NA ZAKUPY."
no ciotka mam nadzieję,ze Ci to nie namieszało:)aha,a o tym skrzypieniu czytałam już kilka razy przed chwilą

reklama
W końcu mam lekki wózek:

wzek6ug7.jpg

wzek1ma6.jpg

Wózek Graco CitysportSeria Citisport:
- Płynna regulacja kąta nachylenia oparcia.
- Składana budka.
- Bezpieczne, pięciopunktowe szelki.
- Miękki pałąk.
- Lekka aluminiowa rama.
- Pojemny kosz.
- Łatwo odpinana wyściółka, która można wyprać.
- Pasek umożliwiający zawieszenie wózka na ramieniu.
- Pełna amortyzacja.
- Miękka i wygodna w prowadzeniu rączka z możliwością regulacji jej wysokości.

Dane techniczne:
System składania jedną ręką.
Wymiary wózka po złożeniu 88 x 48 x 26 cm.
Waży tylko 5kg.

Fajny ten wózek abryz :tak: My też planujemy kupić spacerówkę !
Przychylam się do pytania Mandarynki ile kosztowal?

Wózek Abryz teżmi się podoba, jest bardzo lekki a to ważne jak któś mieszka wysoko. Ostatnio patrzyłam na wózki z Graco na internecie i taki sam kosztawał 360 zł, więc też jestem ciekawa ile Ania za niego dała.

reklama
Do góry