reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

Gadged powiem Ci że widziałam to krzesełko na żywo w sklepie w według mnie wygląda lepiej niż na zdjęciach. Super zakup i do tego te gratisy :-)

reklama
Dzięki Ewe!!! to super że na żywo wygląda fajniej:-) nie mogę się już doczekać kuriera:-D

Hmm myslałam, ze mowilismy o smoczkach uspokajaczach bo jesli chodzi o smoczki butelkowe to tez od początku Aventa uzywamy...teraz trojprzepływowych a do herbatki 1, soczkow 1-2.

Gadget fajne to krzesełko. Też będę teraz zamawiać. Miałam już wybrane, ale jak zobaczyłam to Twoje to się zastanawiam czy tego nie kupić. A są w tej samej cenie.

dziewczyny, chcę kupić fotelik samochodowy dla Weroniki - myślę o Ramatti Venus - czy któraś z Was ma taki fotelik? chciałabym wiedzieć czy się sprawdza...
i myślimy też o spacerówce Opal Ramatti (4-kołowy) - jakie macie spacerówki?

krzesełko super a taki nocnik rózowy Natala dostała na gwiazdke
mam troszke dziwne pytanie czy jak mam ten lerzaczek prima sonfini
z tacka to chyba obejde sie bez krzesełka bo tak sie ostatnio zastanawiałam do czego to krzesełko

reklama
Do góry