reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

reklama
Ja mam już mętlik z tymi wózkami.... Po prostu szok - tyle opcji i możliwości - dopiero od zeszłego tygodnia wzięłam się za wózek i zdębiałam. Kurcze tyle tego jest, że masakra. Zrobiłam sobie listę z kilku forów i czasopism na czeba zwracac uwagę to wam jutro wypiszę. Ja sie zastanawiam nad Implast Drive 4 x i Deltim Fokus - ale nie w pełni mi odpowiadają. Np. Impast ma nie blokowane przednie koła co może być utrudniem a Fokus ma w ogóle nie skrętne koła co przy spacerówce się w ogóle nie sprawdza (szczególnie że spacerówkę będziemy używac w zimie).

ja wiem ze Deltim jest znacznie lepszy! sama chcialam drivera ale nasluchalam sie jednak zlych rzeczy i ostatnio jak bylismy po lozeczko rozmawialismy o nim i ta skretna os jest do dupy....

reni a jedrocha ci zdecydowane odradzam!!budka strasznie skrzypi!

mam pytanko...czy któraś kupowała już "okrycia kąpielowe"????jeśli tak to jakie i ile płaciłyście???moja Ewa ma dwa...jeden jest taki fajny,bo jest spory i jak ręcznik taki frotowy z obydwu stron,a drugi taki jakby delikatna frotka z jednej i z drugiej taka jakaś miękka tkanina...ale nie pamiętam ile płaciłam...szczerze mówiąc ten "ręcznikowy" dużo lepszy jest:))i jeszcze chciałam spytac czy rozglądałyście się za torbami do wózków???

Ja już kupiłam okrycie kąpielowe, jest dość duże, całe frotowe z kapturem. Też uważam że frotka jest lepsza, widziałam tańsze z polaru ale mi się wydaje, że nie wciągają wody. Ja zapłaciłam chyba 22 zł w Leclerku (nie mam pojęcia jak to się pisze) + gratis myjka do ciała :)

Dzisiaj oglądając wózki w necie znowu znalazłam taki który strasznie mi się spodobał. Myślę, że jest podobny do Deltima, gdyby nie jego cena to pewnie właśnie na taki zdecydowałabym się. Inglesinę miałam z Agatką i to w 2 wersjach -głęboko-spacerowej i potem spacerówkę dla starszych dzieci i była super. No ale cena wysoka, kurczę jak doliczyć do tego jeszcze fotelik to wychodzi ok. 2500!!!
http://www.baby.com.pl/szczegoly.php?przedm=2779775

reklama
gruszkacanpolrozowa8ag.jpg

79506231

patyczkihigieniczne0kg.jpg

rozekpszczolki19ri.jpg

nozyczkikomplet0ww.jpg

szczotkatwarda24qo.jpg

ceratkalibra8fr.jpg

1 partia

aha pokazuje wam zdjecia z allegro a te co kupilam i mam dam takie jak sie zrobily ale sa tragiczne bo program mi sie zwiesil i niewiele widac:(:( noa le sie pochwale:)

Do góry