reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

Gosiek nie napewno nie nie masz sie czym martwic wazne aby spedzał z nim czaskiedy tylko moze a moze Mireczek wchodzi w taki etap mama i tylko mama??
U mnie jest tak ze mała bawi sie z dziadkiem czy prababcią grzecznie ładnie spokojnie ale jak tylko usłyszy mój głos albo zaejestruje moją obecnosc w poblizu to koniec płacze jak bóbr zapłakanych oczu nie spusci ze mnie rączki wyciąga i woła mamama i koniec nikt inny sie nie liczy,

reklama
O Ewe chciałam małemu tego konika kupic ale skonczyła mi sie aukcja:baffled:
Fajne krzesełko ma Amelka:-)

Angie jeżeli chodzi o konika to moja jest nim średnio zainteresowana, naprawde lepiej wygląda na zdjeciach.
A krzesełko upolowałam na allegro, coprawda używane na allegro za 150 złotych, jest w idelanym stanie :-) Myślę że to była okazja bo nowe kosztują 590 zł :szok:

Artyku

ale szalejecie z tymi bajerami dla dzieci ja ostatnie co kupiłam to fotelik samochodowy a z zabawek to jeszcze nic normalnie az mi głupio jak tak czytam jakie bajery dla dzieciaczków kupujecie.

reklama
A my delikatnie wspomnieliśmy dziadkom i chrzestnym Poli, że przydało by się krzesełko do karmienia i chyba zakupią jako prezent świąteczny.:-p

Do góry