reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

reklama
super krzeseło, Jakub jaki szczęśliwy - Weronika ma taki samo, tylko w innym kolorze, też jest z niego super zadowolona :-)

Ja to się nawet cieszę, że nie kupowaliśmy takiego krzesełka ani leżaczka, bo Ania nie usiedziałaby w nim nawet 5 minut. Jak ją włożę do wózka na minutkę, bo chce coś zrobić to jest wielki krzyk, a niestety to jest już ostatnie miejsce w jakim moge ją zostawić bezpiecznie samą...

My nie kupilismy lezaczka i karmie Alka narazie w foleliku i troche tez w nim siedzi sobie w ciagu dnia ale na gwiazdke mam zamiar kupic mu jakies krzesełko...jeszcze nie wiem jakie:confused: Dzis za to zamowilismy mu nowa posciel i taka skoczko hustawke:tak:
A wogole to mam problem z wozkiem od jakiegos czasu bo jak go raz wciagałam po schodach to mi pekła raczka i teraz wozek sie nie składa:-( Nie wiem co tu wykombinowac zeby narazie nie kupowac nowego bo jeszcze chciałam go do spacerowki tej focusowej przesadzc a dopiero za jakis czas kupic jakas zwykła spacerowke. Myslicie ze mozna gdzies dokupic sama raczke od deltima:confused:

angie nie pomoge nie mam pojecia.
co do krzesełka na razie nie kupuje mam fotelik z tacka i mam nadzieje ze jeszcze starczy na troche, poza tym w takim krzesełku to niunia musi chyba juz super siedziec.

A my po zakupach i udało mi sie kupic ozdoby na ściany lampke ksiezyc motylki na firanki,puzle i podełko na grzechotki a reszta jeszcze przede mną.:-D

Gosiek mam prośbę. Podaj jeszcze raz jaki masz model fotelika do samochodu bo nie mogę znaleźć a zastanawiałam się nad takim. Musimy coś kupić bo się Mała już nie mieści w swój stary.

Gosiek już znalazłam :-) Na allegro jest taki za 399 zł, mam nadzieje, że to ten sam ( jane racing). Juz go trochę używałaś dalej polecasz? Dobrze się go przypina pasami? Nie "lata" ?

reklama
gunia - w sumie TAK - chociaż mam kilka ale - a więc głupio się przekłąda pasy o poziom wyżej ( nie wiem czy wiesz o co mi chodzi) - nie o regulacje długości pasów tylko wysokości ( ale namieszałam) - długość pasów + ciepły zimowy kombinezon - hm?? - może MIrkowi być ciasmo ( ale MIrek jest grubasek) - a tak poza tym mam same plusy na jego temat. Głównym atutem jest to, że mozna go używać tyłem do kierunku jazdy i dla dzieci od 0 miesięcy ( inne podobne są od roczku ). Ale decyzja należ do ciebie.
Napisałąm Ci główne minusy - może są inne których ja nie znam. Jak bym miała wybierać - to może drugi raz bym sie znowu na niego skusiła ( ja ,kupowałam mu ten fotelik jak miał 4 miesiące) - a więc inne odpadały.

Do góry