reklama
eager
MAJOWA MAMA 06` Zadomowiona(y)
I my tez mamy takiego mercedesa ;-) w innym kolorze
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Ja to się nawet cieszę, że nie kupowaliśmy takiego krzesełka ani leżaczka, bo Ania nie usiedziałaby w nim nawet 5 minut. Jak ją włożę do wózka na minutkę, bo chce coś zrobić to jest wielki krzyk, a niestety to jest już ostatnie miejsce w jakim moge ją zostawić bezpiecznie samą...
My nie kupilismy lezaczka i karmie Alka narazie w foleliku i troche tez w nim siedzi sobie w ciagu dnia ale na gwiazdke mam zamiar kupic mu jakies krzesełko...jeszcze nie wiem jakie Dzis za to zamowilismy mu nowa posciel i taka skoczko hustawke
A wogole to mam problem z wozkiem od jakiegos czasu bo jak go raz wciagałam po schodach to mi pekła raczka i teraz wozek sie nie składa:-( Nie wiem co tu wykombinowac zeby narazie nie kupowac nowego bo jeszcze chciałam go do spacerowki tej focusowej przesadzc a dopiero za jakis czas kupic jakas zwykła spacerowke. Myslicie ze mozna gdzies dokupic sama raczke od deltima
A wogole to mam problem z wozkiem od jakiegos czasu bo jak go raz wciagałam po schodach to mi pekła raczka i teraz wozek sie nie składa:-( Nie wiem co tu wykombinowac zeby narazie nie kupowac nowego bo jeszcze chciałam go do spacerowki tej focusowej przesadzc a dopiero za jakis czas kupic jakas zwykła spacerowke. Myslicie ze mozna gdzies dokupic sama raczke od deltima
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
angie nie pomoge nie mam pojecia.
co do krzesełka na razie nie kupuje mam fotelik z tacka i mam nadzieje ze jeszcze starczy na troche, poza tym w takim krzesełku to niunia musi chyba juz super siedziec.
A my po zakupach i udało mi sie kupic ozdoby na ściany lampke ksiezyc motylki na firanki,puzle i podełko na grzechotki a reszta jeszcze przede mną.
co do krzesełka na razie nie kupuje mam fotelik z tacka i mam nadzieje ze jeszcze starczy na troche, poza tym w takim krzesełku to niunia musi chyba juz super siedziec.
A my po zakupach i udało mi sie kupic ozdoby na ściany lampke ksiezyc motylki na firanki,puzle i podełko na grzechotki a reszta jeszcze przede mną.
abryz
MAJOWA MAMA'06
Gunia, dużo osób zachwala Ramatti Venus. Dlatego też taki kupiliśmy siostrzeńcowi na roczek :-)
RAMATTI VENUS +8 NAJFAJNIEJSZYCH GRATISÓW + WYS.0 (138768519) - Aukcje internetowe Allegro
RAMATTI VENUS +8 NAJFAJNIEJSZYCH GRATISÓW + WYS.0 (138768519) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
gunia - w sumie TAK - chociaż mam kilka ale - a więc głupio się przekłąda pasy o poziom wyżej ( nie wiem czy wiesz o co mi chodzi) - nie o regulacje długości pasów tylko wysokości ( ale namieszałam) - długość pasów + ciepły zimowy kombinezon - hm?? - może MIrkowi być ciasmo ( ale MIrek jest grubasek) - a tak poza tym mam same plusy na jego temat. Głównym atutem jest to, że mozna go używać tyłem do kierunku jazdy i dla dzieci od 0 miesięcy ( inne podobne są od roczku ). Ale decyzja należ do ciebie.
Napisałąm Ci główne minusy - może są inne których ja nie znam. Jak bym miała wybierać - to może drugi raz bym sie znowu na niego skusiła ( ja ,kupowałam mu ten fotelik jak miał 4 miesiące) - a więc inne odpadały.
Napisałąm Ci główne minusy - może są inne których ja nie znam. Jak bym miała wybierać - to może drugi raz bym sie znowu na niego skusiła ( ja ,kupowałam mu ten fotelik jak miał 4 miesiące) - a więc inne odpadały.