reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

reklama
Głuszek juz załatwiłam sprawe...napisałam do serwisu deltima o co chodzi i odpisali, ze moga wysłac albo zebym im przysłala lub przywiozła do naprawy. Napisałam zeby wysłali mi raczke cała nową. Dzis juz przyszła.Kosztowało z wysyłko 50 zeta..maz ja zamontowal i jest juz git!:-)

jak tylko dam rade mam troszke czasu tylko w soboty i niedziela a jeszcze tam nie mam kompa a net bedzie dopiero od grudnia dlatego teraz tak mało jestem,ale staram sie nadrabiac zaległosci trudno jest z Zyczeniami i galerią ale daje rade;-)

heksa - to podobnie mam ja :tak:- najgorzej nadrobić po całym tygodniu - życzenia i galerię ( czasami na galerii jest nawet po 10 stron - ale na szczęście wszystkie strony sa cudowne) - same uśmiechnięte bobaski:-)
a ja po prostu w tygodniu nie mam siły. Romek wraca z pracy o 20 - 21 - (tak długo go trzymają), ja cały dzień po pracy siedze sama z Ania i MIrkiem i tylko jak MIrek zaśnie to gotowanie, sprzątanie, lekcje itp - normalnie o 21 - 22 padam tak zmęczona, ze juz nie ma sił ręką i nogą ruszyć.
A co najgorsze to ta sytuacja w pracy Romka szybko się nie zmieni.
Conajmniej do kwietnia - jak nie dłużej. Ech .. szkoda gadać - czuję się jak samotna wdówka lub rozwódka :-(. Czasami go wzywają w soboty ( dzisaj mial jechać) - ale dali mu wolne bo ma imieniny.

To Najlepsze zyczenia dla męza.
Rozumiem wiem co czujesz i ze ciezko ale masz te radosc ze jak wróci o 20 to masz wsparcie i radosc a nie awantury i kłutnie.A wiez mi to jest gorsze, ale galeria poprawia humor jak i spojzenie w strone Nati.
a na marginesie to czemu nie imprezujecie??
kolacja we dwoje jak dzieci śpią..... marzenie:-D

reklama
dzięki heksa

a teraz Roman z Anią oglądaj film i zaśmiewaja się w drugim pokoju. Ja nadrabiam zaległości na bb.
A imienin to już tak hucznie nie obchodzimy. W zeszłym tygodniu obchodziliśmy mojej mamy urodzinki i mieliśmy spotkanie w większym gronie. Wiesz ja już po prostu nie miałabym ani siły ani ochoty stać w kuch i gotować. Jutro tak - ale nie dizsiaj. Jeszcze dizsiaj Roam cały dzięń był w rozjazdach - najpierw zmieniał opony, potem był z Anią na basenie i potem Ania miała angielski.

Wiesz co trochę mnie dzisiaj zmartwiła jedna rzecz. Roman jak wrac to zdąży tyko czasmi ( nie zawsze) wykąpać MIrka - i dzisiaj np. MIrek nie chciał u niego być na kolankach tylko płakał i do mnie raczki wyciągał. Jak Ania podeszła - to się już uśmiechał. KUrcze jak tak dalej pójdzie, to MIrek zapomni, ze ma tatę i nie będie go tolerował.

Do góry