reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

Ewa fajowo dam siedzi:-)

a to nasz zakup
wkrzeselku1yf7.jpg

reklama
No fajne krzesełko ma Natalcia. Moja siostra czyli chrzestna Aleksa ma ponoc zakupic nam krzesełko na gwiazdke...Mam jej pokazac jakie chce i tu dylemat...a mianowicie...chciałabym te takie z dreweksu co sie rozkłada potem na małe krzesełko i stolik...własnie synek siorki takie ma i uzywał je potem 5 lat do zabawy i jedzenia ale do niego to juz dziecko musi lux siedziec wiec bedzie musiał dorosnac...a te inne w sumie mogłabym juz uzywac te takie plastikowe z tackami ale potem juz nic z nim nie zrobie...no nie wiem a widze ze wszystkie kupujecie te plastikowe a ja chyba sie zdecyduje na tamto choc bede musiała jeszcze go troche pokarmic w foteliku ...hmmm...

Kurcze ja też musze pomyśleć o krzesełku na razie karmię w foteliku graco ale już pomału sie denerwuje. Musze poczekać chyba na styczeń bo jak powiedziłam mężowi to zbladł. No cóż dziecko=wydatki!

Angie, mój Piotrek miał takie krzesełko z dreweksu bardzo długo (ok. 5 lat). Pewnie by miał jeszcze dłużej, gdyby mi nie przyszło do głowy, by z niego powiesić firany i ... się trochę pode mną złożyło :szok::szok::szok:

Abryz niezle:)

Ja musze kupic chyba juz fotelik samochodowy bo Judynia za cholere nie chce w nim siedziec mimo iz duzo jej brakuje od wyrosniecia z niego!
Ale krzyczy i nie chce sie polozyc tylko ciagle wstaje i mecze sie z nia strasznie by ja w niego wpiac:(

superowo te dzieciaczki wyglądają...ja mam angie takie z drewexu i polecam,bo ewa korzystała,teraz Kinia i jak dla mnie super...ewa nie miała do tej pory innego stolika do jedzenia czy rysowania,łatwo się czyści (od farb:) i się nie zużywa jakoś kosmicznie:)

reklama
Super Biedronka te fotki dziewczynek, no i ktora to ktora?:-)
Dzieki! Pomogłyscie mi podjac decyzje:tak:

Do góry