reklama
No fajne krzesełko ma Natalcia. Moja siostra czyli chrzestna Aleksa ma ponoc zakupic nam krzesełko na gwiazdke...Mam jej pokazac jakie chce i tu dylemat...a mianowicie...chciałabym te takie z dreweksu co sie rozkłada potem na małe krzesełko i stolik...własnie synek siorki takie ma i uzywał je potem 5 lat do zabawy i jedzenia ale do niego to juz dziecko musi lux siedziec wiec bedzie musiał dorosnac...a te inne w sumie mogłabym juz uzywac te takie plastikowe z tackami ale potem juz nic z nim nie zrobie...no nie wiem a widze ze wszystkie kupujecie te plastikowe a ja chyba sie zdecyduje na tamto choc bede musiała jeszcze go troche pokarmic w foteliku ...hmmm...
Abryz niezle
Ja musze kupic chyba juz fotelik samochodowy bo Judynia za cholere nie chce w nim siedziec mimo iz duzo jej brakuje od wyrosniecia z niego!
Ale krzyczy i nie chce sie polozyc tylko ciagle wstaje i mecze sie z nia strasznie by ja w niego wpiac
Ja musze kupic chyba juz fotelik samochodowy bo Judynia za cholere nie chce w nim siedziec mimo iz duzo jej brakuje od wyrosniecia z niego!
Ale krzyczy i nie chce sie polozyc tylko ciagle wstaje i mecze sie z nia strasznie by ja w niego wpiac
superowo te dzieciaczki wyglądają...ja mam angie takie z drewexu i polecam,bo ewa korzystała,teraz Kinia i jak dla mnie super...ewa nie miała do tej pory innego stolika do jedzenia czy rysowania,łatwo się czyści (od farb i się nie zużywa jakoś kosmicznie
reklama