reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

Maxin nie ma sprawy:) nie mam dziecka niestety. Bylam w ciazy i to zaawansowanej, ale w 7/8miesiacu ciazy mialam krwpotok i odklejenie lozyska, w wyyniuku czego moj synek zmarl jeszcze w moim lonie, nawet nie widzialam mojej fasoli, bo lekarze walczyli o moje zycie(za duzo krwi stracilam). Wiec tak w sumie mam jakies tam doswiadczenie w porodzie, ale w sumie tez niewiele pamietam, tak bardziej ybiorczo pamietam, co z reszta nie dziwi mnie. No ale juz teraz bedzie mam nadzieje dobrze:)

reklama
Wirze,ze bedzie i przykro mi,ze spotkalo cie to nieszczescie.Najwazniejsze abyc teraz dbal o siebie i sie nie przemeczala,a wszystko bedzie dobrze ;D ;D ;D Trzymam podwojne kciuki za ciebie moja kochan ;)

Tamarunia, a mam pytanie: czy udało Ci się dowiedzieć z jakiego powodu łożysko się odkleiło i to w tak zaawansowanej ciąży? Jak czytam co piszesz to aż ciarki po plecach przechodzą, straszne jest coś takiego. Ja miałam odklejenie kosmówki i teraz bardzo się boję, że może odkleić się łożysko, ale choć na ten temat czytałam nie natknęłam się na przyczyny tego.

Co do wózeczków to my chcemy kupić już na sam koniec ciąży, ale oglądać będziemy wcześniej, żeby mieć już upatrzony. Z tego co narazie oglądałam w necie podobają mi się inglesiny i wózek focus z firmy deltim:http://www.deltim.com.pl/fokus.htm-ten błękitno-granatowy lub popielato-czerwony. Ale nic o nich nie słyszałam jakie są "w użyciu" Może któraś z Was coś słyszała?

Super zakupy Lilith. Ja tez sie ciesze z kazdej kupionej rzeczy.... Czekamy z niecierpliwoscia na zdjecia twoich zakupow.

a+t+? co studiujesz i na ktorym roku jesli moge zapytac (bo nie widzialam na innych watkach czy pisalas)

gunia spoznione ale szczere zyczonka dla ciebie

AGUSIAAA pisze:
a+t+?  co studiujesz i na ktorym roku jesli moge zapytac (bo nie widzialam na innych watkach czy pisalas)
Studiuje matematyke stosowana (specjalnosc matematyka finansowa) na Politechnice Gdańskiej :> i jestem na 4 roku

anita bardzo mi sie podoba ten wozek, szczegolnie, ze mozna na stelaz fotelik umiescic i jest gondolka, wydaje sie byc bardzo funkcjonalny:) i kolorys sa bardzo ladne!
A+t trudny kierunek, jak dla mnie:)

reklama
Hej, jeśli już mówicie o wózkach, ja mam niemiłe doświadczenia z Orionem Polaka - naprawde nie polecam, potem przeszliśmy na bebe confort od razu wiedziałam, że z tym polakiem to była porażka!

Do góry