reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

No i jeszcze dodam to samo co pisała gosiek, że najlepiej jest wziąć dziecko i przejść się do sklepu i po prostu wypróbować, który będzie dobry i dla nas i dla dziecka. W końcu każdy ma inny gust i inne rzeczy bierze pod uwagę w trakcie zakupu.

reklama
Trini i Gosiek dobrze piszą. Ja moja przesadziłam do spacerówki od wózka wielofunkcujnego i podjęłam decyzję ze w przysłym roku sprzedam te wózek. NIe wyobrazam sobie zeby ona na przyszłą zimę mi się zmieściła do tego wózka. Zresztą noszenie 13 kg spacerówki mi się nie widzi. Teraz sobie w niej pojeździ a potem kupię chyba Graco albo zobaczę, na pewno jakąś lekka. Chciałam te wózek zostawicna następne dziecko ale wole go sprzedac i kupic sobie Jane z rozkładanym na płasko fotelikiem

heksa swietny ten fotelik,zwlaszcza cena mi się podoba,chociaż chcialabym się zmieścic w 200zl,ale ja kupuje dla Ewy...
aha Głuszek zwróc uwagę,zeby był dośc szeroki,bo jak ja kupowalam ten dla Ewy,który teraz bedzie dla Kini,oglądaliśmy jakiś drogi taki i na niego byłam zdecydowana, na szczęście w ostatniej chwili mnie olśniło,bo był duuuuużo węższy,a przecież Ewa w nim jeździ od 5 miesiaca gdzieś do teraz,i jeszcze by chwilę jeździła,gdyby nie to,ze trzeba Kinię w nim zamontowac,ale Ewa się ucieszy już sie nie mogę doczekac jak kupimy nowy fotelik:))))))))))))))))

dopiero zauważyłam,jednak nie o taki fotelik mi chodzi,w tej kategorii już się nie uzywa pasó fotelikowych,a ja chcę,zeby przynajmniej do 22kg były używane,bo dla mnie to jest straszne jak są używane tylko te samochodowe,,, pamiętam jak bachorki mojej kumpeli latały jej po aucie,bo się wyślizgnęły z tych pasóch,chyba bym ocipiała

ten fotelki jest szeroki - myślę ze nie bedize problemu z wciśnieciem tam Maryski. Gorzej ze spacerówka - chyba moje dziecko bedzie Herkulesem bo jej się te bary nigdziemnie mieszczą

A my z racji naszej sytuacji musielismy kupic łózeczko dla Natalki bo nie jestesmy w domku( tylko czasami).
wiec dzis na zakupach kupiłysmy kojec taki 2 poziomy podłogi, daszek,moskitiera,przewijak pozytywka i wibracje wszystko w wyposazeniu a w poniedziałek idziemy po kołderke i poszewki
Kurcze zaczynam sie czuc jakby to był znowu początek.

reklama
tak Biedronka jestem u padziadków Natalki i niestety kompletujemy wszystkie akcesoria.Kojec juz jest troszke ciuszków tak na bierząco jak piore zaraz po dzjeciu musze reszte dokupic i cała reszte bo niestety w domu tam gdzie tescie jestem 2-3 razy w tygodniu.:-(
Im nie zalezy.

Do góry