reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

reklama
Gosiek fajny ten wózeczek.Sorki za te skasowane wiadomości, ale ciągle pracuje nad uruchomieniem u mnie funkcji odpowiedzi, ale już tracę nadzieję...:((((((((

Dzięki dziewczyny :laugh2:- porobiłąm trochę zdjęć na dworze z wózeczkiem - ale chyba już dzisiaj ne wkleję - bo jutro ide do pracy a jeszcze muszę się dokończyć pakować.
o co chodzi z ta funkcją odpoowiedzi - przecież jest odpowiedź ?

Wkleję tylko jedno zdjęcie - potem resztę

hej my tez już kupilismy lekka spacerówke, którą moge cały czas wozic w samochodzie. Duzy wózek tylko zabiramy w teren.
My zdecydowalismy się na Bebe Comfort(hmm nawet nie pamietam co to za model...)jest lekki i fajnie się składa, kolor ostatecznie może byc, lekko wrzosowy...mam nadzieję, że Maniutek pojeździ nim do 3 go roku zycia :-)

co do chusty to strasznie dziwne co piszecie...ja mam z RED CASTLE i jest do 12 kg...mala jest juz noszona w pozycji na biodrze .moze do 6 tyg jest zalecana pozycja hamakowa??? bo nawet ten terapeuta poleca wlasnie chusty....ja wkazdym razie jestem z niej zachwycona i Judi tez:) jak chce siedziec tak ma jak chce lezec tez:)

A czy ktoras ma wozek z Qiunny Spidy sx??? my juz postanowilismy ze kupimy ten wozeka le wsumie nie slyszalam od zadnej z dziewczyn o nim opini....

ale moge polecic Inglesine zipp chyba .dosc droga ale jest super!! kolezanka ma i naprawde super sie prowadzi itd:):)

reklama
heksa to super :-) Ja na szczęście nie muszę kupować ani wózka ani fotelika :-)
Mamy w sumie 2 wózki i jeden ten lżejszy mam w aucie jak jedziemy na zakupki do centrum, a drugi jest w domu i na spacerki. Foteliki mamy po Karolinie, także spoko.

Do góry