reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

reklama
Gluszku my mamy Jane wlasnie i jestesmy zadowolone, poza tym ze do kosza trudno wlozyc cokolwiek
a na co byscoe teraz zwracaly uwage???i na co bedziecie zwracac uwage xakupujc spacerowke?i dlaczego kupujecie spacerowki soro juz macie?

ja bym wolała:
1. wózek na bardziej miekim zawieszeniu (tan jest za twardy)
2. Wózek który nie skrzypi (musze go smarować smarem raz na miesiac (WD40 nic niedaje)
3. Żeby fotelik się rozkładał na płasko
4. Zeby kosz był wyżej zawieszony (od wysajacych kamorów mi się przetarł) - albo żeby był metalowy

To tyle a spacerówkę już mam

Tamarunia - ja kupuję na wiosnę - dla mnie tylko jeden powód - ten co mam wózek jest za ciężki mam problem ze schodami i autobusami - a tak nto nie mam żadnych zastrzeżeń

ja też chcę kupić wiosną troszkę lżejszy niż mam teraz, kupiłam używany wózek Inglesina - jest fajny, ma duże koła, metalowy kosz, można zrobić spacerową wersję, ale jest ciężki bardzo

aha bo my wlasnie chyba nie bedziemy zmienaiac na parasolke skoro mamy juz spacerowke i juz uzywamy i sie sprawdza jest bardzo lekka i fajnie si eprezentuje rownie, jestem zadowolona

a ja dostałam od mamy kasę na spacerówkę - mam dzisiaj jechać i koniecznie kupić bardzo lekką spacerówkę. Powiedziała, ze z tym "grzmotem wielkim" ona nie będize chodzić na spacer bo tego wózka nie jest w stanie podnieść. A na spacerki juz chce chodzić od poniedziałku.
A więc dzisiaj mamy wędrówki po sklepach. Myślę o wózku parasolce rozkładanym do pozycji leżącej i z daszkiem - w interneie widziałam - ciekawe czy są w sklepie. Takie wózki potrafią ważyć nawet 6,5 kg. A więc całkiem całkiem.

Gosiek no to fajno!!
Moj maz wczoraj zadeklarowal ze jak uda mus ie teraz w robocie zalatwic kasy wiecej to tez jedziemy po nasza wymazona spacerowke:) a chcemy z quinny spidy :) kupa kasy ale maz pow ze zadnej innej nie , a ta i zmiesci nams ie do auta i super sie prowadzi i jest lekka jak na wozek z takimi kolami duzymi....z malymi niebedziemy kupowac napewno.

Gosiek kolezanka ma z Inglesiny i tez bardzo sobie chwali :)

reklama
popierasm łuszka graco są fajne:)ja na razie cieszę się,że mam kloca,bo we dwie mi tam wejdą,znaczy Ewulka i Kiniuśka,więc póki co parasolki nie planuję...ewa miała jak rok skończyła,ale do kitu była,bo nie była rozkładana,ale się rozdupcyła,a nie wiem czy Kiniuśce kupię w ogóle...póki co będą jeździy w tej i kit...ja i tak nigdzie z wózkiem busem nie pojade
....
a jakie macie nosidełka???bo siezastanawiam czy nie kupic...abryzka Ty chyba miałaś womar takie,gdzie różowe były też no nie??dobre jest????

Do góry