reklama
T
Tamarunia
Gość
Gluszku my mamy Jane wlasnie i jestesmy zadowolone, poza tym ze do kosza trudno wlozyc cokolwiek
a na co byscoe teraz zwracaly uwage???i na co bedziecie zwracac uwage xakupujc spacerowke?i dlaczego kupujecie spacerowki soro juz macie?
a na co byscoe teraz zwracaly uwage???i na co bedziecie zwracac uwage xakupujc spacerowke?i dlaczego kupujecie spacerowki soro juz macie?
ja bym wolała:
1. wózek na bardziej miekim zawieszeniu (tan jest za twardy)
2. Wózek który nie skrzypi (musze go smarować smarem raz na miesiac (WD40 nic niedaje)
3. Żeby fotelik się rozkładał na płasko
4. Zeby kosz był wyżej zawieszony (od wysajacych kamorów mi się przetarł) - albo żeby był metalowy
To tyle a spacerówkę już mam
1. wózek na bardziej miekim zawieszeniu (tan jest za twardy)
2. Wózek który nie skrzypi (musze go smarować smarem raz na miesiac (WD40 nic niedaje)
3. Żeby fotelik się rozkładał na płasko
4. Zeby kosz był wyżej zawieszony (od wysajacych kamorów mi się przetarł) - albo żeby był metalowy
To tyle a spacerówkę już mam
T
Tamarunia
Gość
aha bo my wlasnie chyba nie bedziemy zmienaiac na parasolke skoro mamy juz spacerowke i juz uzywamy i sie sprawdza jest bardzo lekka i fajnie si eprezentuje rownie, jestem zadowolona
a ja dostałam od mamy kasę na spacerówkę - mam dzisiaj jechać i koniecznie kupić bardzo lekką spacerówkę. Powiedziała, ze z tym "grzmotem wielkim" ona nie będize chodzić na spacer bo tego wózka nie jest w stanie podnieść. A na spacerki juz chce chodzić od poniedziałku.
A więc dzisiaj mamy wędrówki po sklepach. Myślę o wózku parasolce rozkładanym do pozycji leżącej i z daszkiem - w interneie widziałam - ciekawe czy są w sklepie. Takie wózki potrafią ważyć nawet 6,5 kg. A więc całkiem całkiem.
A więc dzisiaj mamy wędrówki po sklepach. Myślę o wózku parasolce rozkładanym do pozycji leżącej i z daszkiem - w interneie widziałam - ciekawe czy są w sklepie. Takie wózki potrafią ważyć nawet 6,5 kg. A więc całkiem całkiem.
Gosiek no to fajno!!
Moj maz wczoraj zadeklarowal ze jak uda mus ie teraz w robocie zalatwic kasy wiecej to tez jedziemy po nasza wymazona spacerowke a chcemy z quinny spidy kupa kasy ale maz pow ze zadnej innej nie , a ta i zmiesci nams ie do auta i super sie prowadzi i jest lekka jak na wozek z takimi kolami duzymi....z malymi niebedziemy kupowac napewno.
Gosiek kolezanka ma z Inglesiny i tez bardzo sobie chwali
Moj maz wczoraj zadeklarowal ze jak uda mus ie teraz w robocie zalatwic kasy wiecej to tez jedziemy po nasza wymazona spacerowke a chcemy z quinny spidy kupa kasy ale maz pow ze zadnej innej nie , a ta i zmiesci nams ie do auta i super sie prowadzi i jest lekka jak na wozek z takimi kolami duzymi....z malymi niebedziemy kupowac napewno.
Gosiek kolezanka ma z Inglesiny i tez bardzo sobie chwali
reklama
popierasm łuszka graco są fajneja na razie cieszę się,że mam kloca,bo we dwie mi tam wejdą,znaczy Ewulka i Kiniuśka,więc póki co parasolki nie planuję...ewa miała jak rok skończyła,ale do kitu była,bo nie była rozkładana,ale się rozdupcyła,a nie wiem czy Kiniuśce kupię w ogóle...póki co będą jeździy w tej i kit...ja i tak nigdzie z wózkiem busem nie pojade
....
a jakie macie nosidełka???bo siezastanawiam czy nie kupic...abryzka Ty chyba miałaś womar takie,gdzie różowe były też no nie??dobre jest????
....
a jakie macie nosidełka???bo siezastanawiam czy nie kupic...abryzka Ty chyba miałaś womar takie,gdzie różowe były też no nie??dobre jest????