jeszcze jedno...trini i kate powiedzcie mi dziewczyny jakie stoliki mają Wasze dziewczyny???zastanawiamy się jaki Ewie kupic,bo do tej pory miała taki drewex,krzesełko i stoliczek,które wcześniej było takim do karmienia i teraz chcemy dla kini to reanimowac,a ewie kupic np. mamuta z ikei,żeby potem można byo doku[pic kini krzesełko i finito,ale nie wiem czy warto...
reklama
no właśnie, bardzo dziwne z tą chustą - ja moją córcię noszę i bardzo zadowolona jestem, i ona też jak ma już dość wózka to walczy żebym ją ponosiła... dzisiaj to nawet karmiłam ją w marszu, cycek pod chustą i git ;-)
no i piszą, że chusta do 15kg - no to chyba trochę starsze dziecko niż 6 tygodni tyle waży:-)
no i piszą, że chusta do 15kg - no to chyba trochę starsze dziecko niż 6 tygodni tyle waży:-)
Dziewczyny kupiłam wózeczek - super - szalenie nam sie podoba.Mirkowi też - wczoraj przejeżdził w nim cały dzień w Auchant - kosztował prawie 600 zł - a ze ma w tym sklepie zniżkę to zapłaciłam 560 zł. Jest szalenie wygodnay. Waga 10 kg ( szkodaże nie mniej) - ale to co wazyły po 6 kg to sa do dupy - może za rok bedą dobre jakjuż maluchy będą miały z 1,5 - 2 lat. I jest super malutki po złożeniu - zajmuje nam 1/5 bagażika -a więc na wczasy beżdie super.
a oto link - kupiłam niebieski - potem wkleje zdjęcia MIrka jak się obudzi
W
a oto link - kupiłam niebieski - potem wkleje zdjęcia MIrka jak się obudzi
W
reklama