reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

jeszcze jedno...trini i kate powiedzcie mi dziewczyny jakie stoliki mają Wasze dziewczyny???zastanawiamy się jaki Ewie kupic,bo do tej pory miała taki drewex,krzesełko i stoliczek,które wcześniej było takim do karmienia i teraz chcemy dla kini to reanimowac,a ewie kupic np. mamuta z ikei,żeby potem można byo doku[pic kini krzesełko i finito,ale nie wiem czy warto...

reklama
To było na stronie dziecko24.pl

"witam serdecznie nurtuje mnie pytanie czy nosidelka dla dzieci typu chusta jest bezpieczna dla noworodkow tzn od 1miesiaca?

Jest dopuszczalna do 6 tygodnia, potem nie zalecam".

to dziwne,bo przeciezten fizjoterapeuta czyjakoś powiedział,ze dopiero mozna chustę kiedy są zbadane bioderka i wiadomo,że alles ist gut...czyli teoretycznie po 6 tyg

no właśnie, bardzo dziwne z tą chustą - ja moją córcię noszę i bardzo zadowolona jestem, i ona też jak ma już dość wózka to walczy żebym ją ponosiła... dzisiaj to nawet karmiłam ją w marszu, cycek pod chustą i git ;-)
no i piszą, że chusta do 15kg - no to chyba trochę starsze dziecko niż 6 tygodni tyle waży:-)

Dziewczyny kupiłam wózeczek - super - szalenie nam sie podoba.Mirkowi też - wczoraj przejeżdził w nim cały dzień w Auchant - kosztował prawie 600 zł - a ze ma w tym sklepie zniżkę to zapłaciłam 560 zł. Jest szalenie wygodnay. Waga 10 kg ( szkodaże nie mniej) - ale to co wazyły po 6 kg to sa do dupy - może za rok bedą dobre jakjuż maluchy będą miały z 1,5 - 2 lat. I jest super malutki po złożeniu - zajmuje nam 1/5 bagażika -a więc na wczasy beżdie super.
a oto link - kupiłam niebieski - potem wkleje zdjęcia MIrka jak się obudzi

W

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry