reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

A Głuszku opłaca sie kupowac taki od 0 do 18 to nie lepiej juz taki od 9do np22kg?
przeciez na takim od zera to tracisz tyle ile wazy teraz Twoja niunia a do 18 napewno nie da rady trzeba jkies 3-4 kg odjac jak w tym co do 13
moja ma prawie 8 i sie nie miesci a bnie wyobrazam sobie jak 13kg dziecko w to wsadzic.
Nie wiem tak pytam.

reklama
głuszek ja mam taki 0-18 dla Ewyznaczy teraz na zimę przesadzimy do niego Kinię,a ewie kupimy 9-36,żeby można było z niego podkładkę zrobic i,zeby miał swoje pasy...
fotelik 0-18 właśnie dlatego jest super,że ma tą regulację,ze można majgnąc potwora do pozycji prawie leżącej,ewa w nim jeździ odkąd miała 5 miesiecy,wiec luz...a heksa między 18-22 nie ma chyba zbyt wielkiej różnicy...żałuję,ze te do 36 czyli do końca używania przez dzieckafotelika nie ma możliwości bujnięcia potwora do innej pozycji,ale coś za coś...skoro jest podkładka na przyszłośc to nie moze się bujac...

bierdonka dobrze mowi
Heklsa moja musi mieć pozycję półleżąca - bo jeszcze nie siedzi - ona ma dopiero 4 miesiace a 9 kg to będzie miała pewnie za 3-4 miesiace bo na razie ma 7 kg. A to się już zima skończy :) Nie mogę czekać bo mi się w barach nie zmieści do nosidła jak jej kombinezon załozę a za miesiąc, półtora to juz mogą byc mrozy

głuszku - ja kupiłam swojemu taki fotelik od 0 - 18 kg - jesteem super zadowolona - na razie jeżdi tylm do kierunku jazdy ( kosztował kupe kasy bo ponad 600 zł) - ale sądże, ze przyda mi się conajmniej z rok lub dłużej. Tych powyżej 9 kg nie polecam ( na razie) - po prostu maluchy sa jeszcze za małe - szczególnie jak zasną to głowa im zwisa bezwładnie. Ja kupiłam z fiirmy JANE

dokładnie ten model - biały z czerwonym
Jan

hehe fajny jest, tez mamy z jane ale do 13kg
nasza Hafsa pomimo ze ma juz 9,5kg nadal sie miesci w foteliku, alemusialam wyjac te wkladke dla najmlodszych.

Tamarunia ja ta wkłade wyciagnęłam jak Marysia miała 2,5 miesiaca - czerep jej się nie mieścił :)
Super ten fotelik Gosiek. Kurde chciałm taki kupic max za 400 zł ale tak się nim zjarałam ze nie wiem czy się nie skuszę. Napisz mi jeszcze czy on sie rozkłada na płasko? Tzn takm do pozycji leżące?

dziewczyny macie pomysł na wózek spacerowy jak tak to prosze o pomoc w wyborze moge z tego mojego zrobic spacerówke ale ta kobyła cięzka i nie mam siły jej dziennie wsadzac do auta i wyciągac jak zawoze małego do mamy chce kupic sacerówke i jej zostawic a ja bede tym starym jeździc zimą u siebie .

reklama
Do góry