reklama
T
Tamarunia
Gość
ja kupilam laktator, podgrzewacz, sterylizator rowniez kupie. te pierwsze sa z aventu. a jakiej firmy sterylizator kupowac?Maxin jaki ty kupilas?wczoraj wlasnie wypatrzylam o wiele tanszy niz z aventu firmy lindsam czy cos w tym stylu i nie wiem, czy sie na niegoi zdecydowac, czy juz lepiej kupic z aventu wszystko?
wiesz tamarunia ja tez mam rzeczy z Avent,ale co do laktatota z tej firmy slyszalam rozne opinie,jedni zachwalaja,a inni mowia,ze samemu popowac jest dost trudno i raczka nie jest za wygodna,ciezko sie popuje,ale to zalezy od kazdej z osobna,jedni zas mowia,ZE ELETRONICZNE SA DOBRE,sam juz niewiem...........A co do sterylizatora to mam z Aventu i podgrzewacz tez ;D
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
co do elektronicznego to postraszyli mnie ze moze ze mnie "krowe dojną zrobić" a jka na prawde? nie wiem, wybrałam ręczny.
gosiek to ja mam jeszcze zakupy na maj zaplanowanena szczęscie jeszcze tylko wanienka i duperele w postaci kosmetykow zostaly aha i karuzela,tylko,ze nigdzie w zadnym sklepie nie mozemy znalexc tej,ktorą sobie wypatrzylismya no i jeszcze jakies cieplejsze wdzianko musze kupicjeszcze czesc do prana i prasowaniado 12 maja planuję się wyrobic
A ja wczoraj byłam na zakupach w hiper i kupiłam kilka pierdołek typu majtki poporodowe, drugi stanik do karmienia,wkładki laktacyjne belli, pieluchy Happy start z wycieciem, czapeczke w smyku, termometr do wody...Ale cos za pranie nie moge sie wziac, normalnie nie mam czasu przez ten bałagan. Dzis w nocy jeszcze kurze wycieralismy... Ale po swietach mam 2 dostawy ciuszkow wiec juz sie za to zabiore w koncu... :
reklama
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
angie fajnie, że zakupy się udały