reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

ja teraz szukam jakiegos fajnego recznika bo te z kapturkiem to nie najlepiej chloną wode, taki bym jakis chciała z akcentem dla dzidzi a tu nic nie ma. W interku nie bardzo bo to raczej trzeba dotkanac przed kupnem. A mam pytanie o te flanelowe pieluchy? kupowałyscie je? Ile i do czego takie sie przydadzą? wiem ze głupie pytaniale pielucha mi sie kojarzy z tetrą i tylko do przewijania i do podłozenia jak dzidzi ma sie ulac.

reklama
heksa ja kupiłam tylko jedną. W zasadzie to one są większe niż tetrowe i cieplejsze. Ja będę używać ich jak będzie trzeba położyć gdzieś dziecko, na przykład u lekarza na wadze lub u znajomych. Zawsze to robiłam na tetrowych, ale teraz będę używać flaneli.
Mój mężulek dzisiaj był u Gluck'a i kupił z rabatem 25% torbę na pieluchy ;D W sumie pytał czy coś jeszcze ma wziąć, ale nie chciałam go naciągać ;)

Ja też wanienkę mam jeszcze po Karolinie, taką dużą i też bez żadnych dodatków. Potem takie rzeczy to tylko przeszkadzają zamiast pomagać.
a+t+? śliczna ta mata. Będzie miała się czym interesować Alusia ;)

Ja czekam na wanienke ze stelazem uzywana wiec za 50 zł razem :) Foczki nie kupuje połozna mowiła ze lepiej bez tych akcesorii...

HEKSA MOJA EWULKA MA OD URODZENIA 2 RECZNICZKI TE Z KAPTURKIEM,JEDEN CALY FROTOWY,A DRUGI TAKI ZJEDNEJ STR FROTKA,ALEDELIKATNA,A Z DRUGIEJ TAKI MISIATY TROCHę I DO TEJ PORY ICH UżYWA,DOBRZE CHłONą,A Są FAJNE ZWLASZCZA KIEDY MYJEMY GłóWKę:)A CO DO PIELUCH FLANELOWYCH TO UżYWAłAM TEż NA WAGę I DO MIERZENIA W PRZYCHODNI I W LATO DO PRZYKRYCIA W WóZKU CZY W łóżECZKU...NO I NA SZERSZE PIELUCHOWANIE TEż BRAłAM FLANELę...

My kupilismy wanienke profilowana z ondy, z jednej strony kladzie sie dzidziusia a z drugiej sie sadza jak juz jest wieksze dziecko, wanna jest z mocowaniem zeby ja zamontowac na wannie. Zobaczymy czy to wszystko zeczywiscie ulatwi kapiel :D okaze sie w "praniu". Pozdrowionka :laugh:

a+t+? fajna ta mata tez sie zastanawiałam nad zakupem czegoś takiego, ale u mnie teście mają psa, i raczej nie za ,mądre by było kładzenie dzidzi na podłodze w moim przypadku. Ale podobaja mi sie te rzeczy.

reklama
Do góry