reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

heksa jak kupisz z froty ręczniczek z kapturkiem to będzie chłonął wodę zapewniam bo taki ma moja Nadia od urodzenia i wiem co mówię.Flaneli nigdy nie kupiłam i nie będę kupowała tetra mi wystarczy.

reklama
a jeszcze mam pytanie co z laktatorem?? jaki kupić czy lepiej wydać więcej czy ma to sens??
i jeszcze czy macie podgrzewacz do butelek? i sterylizator i ile buteleczek macie :) sorki za głupie pytania ale nie wiem.

ja kupilam podgrzewacz i sterylizator,butelki na wszelki wypadek,co do laktataro czekam az po porodzie,sam zobacze czy trzeba bedzie,to w kazdym momencie moze kupic maz

reklama
Ja kupiłam laktator z Aventa, w szpitalu zawsze pytaja czy jest wiec lepiej miec ze sobą bo jak dostaniesz pokarm, a dzidzi nie bedzie przy tobie to połozne ścigaja o to aby ściągac, kolezanka nie miała i zaraz po porodzie jak tylko ja postawili kazali zejsc do apteki po laktetor bo co ona sobie wyobraza wiec wolałam sie zabezpieczyc i mam. co do buteleczek mam 3 takie malutkie razem z laktatorem dostałam, wiecej nie trzeba bo jak pirsia karmic bede to tylko na herbatke potrzebuje.Sterylizatora nie kupowałam bo wyczytałam ze wrzątek wystarczy i od czasu do czasu zmywarka, co do podgrzewacza to sie jeszcze zastanawiam.

Do góry