reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

co do tej karuzelki tez mis ie baaardzo podoba ale ma mnej utworow itd i powiem wam nie licytujcie uzwyanej jak bedzie cena wieksza niz 110 zl!!! bo na allegro nowiki byly za 130 chyba i mnostwo ludzi je bralo!!!!

Ewe widze ze zdecydowalas sie jednak na Natalie a nie Voyagera! ale super ze masz taki wozek jak ci sie podoba i ze masz!!! wiem jaka to ulga bo ja tez bylam bardzo zestresowana:(

a ja mam glupie pytanie:( w gondoli sa szelki mozna je wlozyc tez do nosidla....ee jak to wytlumaczyc...na poczatku nasze dzidzie bede jezdzic w tym usztywnianym prawda?? a wtedy tez sie pasami przypina czy cos? a pozniej jak chce sie wlozyc do gondoli to jak jak sa pasy? moze je sie wyjmuje? heh tak samo nie wiem ile spiworkow i tych ochraniaczy mam zalozyc na poczatek. czy wszystkie? normalnie mam straszna zamotke...wiem tylko to ze ze spiworka odepne gore i mala bedzie jezdzila pod kocykiem akrylowym:)

reklama
Lilith, na Natalie musiałam się zdecydować bo mnie fundusze do tego zmusiły, niestety nie wygrałam w totka, nie znalazłam na ulicy dużej gotówki. Więc wziełam ten zakup na rozsądek, bo jakby na to niepatrzeć to jeszcze miałam trochę zakupów typu podgrzewacz, przewijak itp
Jeżeli chodzi o gondole to chyba nie zrozumiałam.Jest tak jak piszesz, dzieci w gondoli jeżdżą w tym usztywnianym i nie przypina się pasami. Dziecko musi mieć luz w wózku, przecież musi sobie wziąść nogę do buzi ;) czy położyć je na brzuszku. A zapina się dopiero jak jest spacerówka, żeby sobie nie wyszło z wózka w trakcie jazdy. Jednak nie wiem czy dobrze Cię zrozumiałam i czy wogóle piszę na temat :p

A mi sciagneli w koncu fotelik i parasolke do Marity, ktora od momentu zakupienia lezy u Dziadka (stad i nie wklejalam jeszcze fotek).

I jest tak:
1)Moj maz - w trasie.
2)Moje nogi - w rozsypce uniemozliwiajacej niemal chodzenie.
3)Moj Tata - bardzo chetny do odbycia podrozy do Wolsztyna i odebrania brakujacych elementow.

Tylko:
1)czy Tata na pewno zalapie o co chodzi z adapterami i tym wszystkim do wozka, ktorego nie widzial na oczy
2)czy Tata, jako typowy facet, zauwazy w razie czego np. roznice w kolorze gdyby okazalo sie, ze sciagneli mi cos innego
3)czy nie okaze sie, ze cos jest nie tak, jesli osobiscie tego nie przypilnuje...??

mam dylemat, poniewaz:
1)nie ma auta, ktorym mozna byloby mnie tam zawiezc, by uniknac nieporozumien, a podrozy autobusem moge nie wytrzymac
2)wozek i wszystko najpewniej w dalszym ciagu zostana u Dziadka, wiec nawet, jesli cos bedzie nie tak, to nie bede o tym wiedziec, a potem moze byc za pozno na jakies uwagi

Heksa, zrezygnowalam z tej aukcji bo trochę się bałam. Po pierwsze sprzedający ma tylko 2 komentarze a to za mało żeby tak po prostu z góry komuś przelać pieniądze na konto. A po drugie w tytule aukcji było napisane "nowa" ale w opisie było coś dziwnego cena 120 zł - (nowa 240 zł ). Tak więc poprosiłam o wycofanie ze strachu. Aha no i jeszcze stwierdziłam że wolałabym karuzelkę z tym projektorkiem w gwiazdki a nie motylki, więc jeszcze się wstrzymam i poszukam troszkę.

kropecka Dieki za odpowiedz ja mówie tak pytam bo ja zielona w tym wszystkim! a ta cena 120zl tez widzialam ale nie skojarzyłam, poza tym cały czas jestem jeszcze w tamtej aukcji tylko teraz sie nie wychylam
moz udzielił porad i kazał czekac na 5min przed koncem co sie bedzie dzialo. Jeszcze raz dziekimoze kiedys to wszystko opanuje!

w geancie ta karuzela kosztuje 199 zł więc dużo bardziej się na allegro opłaca - nawet za 139 zł z ceną "kup teraz"

Ale zobaczcie też te karuzelki:

7560627zoom5zr.jpg

7560634zoom0qq.jpg

7560453zoom9pd.jpg

śliczne, no nie ?

reklama
witam dziewczyny a ja dalej bez wózka :( chora byłam i nie maiłam czasu szukać łózeczko mam poskładane komoda kupiona pokoik pomalowany jeszcze trzeba umyć okna:) ale jeszcze mam robotników na balkonie kładą kafelki matko syf w całym mieszkaniu załamuje mnie to!!!

Do góry