reklama
abryz no prosze zakupy switne,a to lozeczko nie jest czasem podrozne?
heksa no i jak licytacja??? pOPULARNE ROBIA SIE KARUZELE Z PROJEKTOREM ;D
ewe26 swietnie,ze zadowolona jestes z udanych zakupow,wyparwak dobiega koncowi,a wozek jest sliczny,piekny kolor i bardzo podoba mi sie torba,super wozek jak by byl lzejszy tez bym taki zamowila.
heksa no i jak licytacja??? pOPULARNE ROBIA SIE KARUZELE Z PROJEKTOREM ;D
ewe26 swietnie,ze zadowolona jestes z udanych zakupow,wyparwak dobiega koncowi,a wozek jest sliczny,piekny kolor i bardzo podoba mi sie torba,super wozek jak by byl lzejszy tez bym taki zamowila.
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Dziewczyny świetne i widzę, że udane zakupki.
ewe wózek bardzo ładny.
abryz mój wózek też nie ma gondoli. Ja również biorę pod uwage moje 4 piętro
Mam nadzieję, że teraz w sobotę pojedziemy kupić jakąś komodę na ciuszki dla maleństwa, a w niedzielę może po wózek i przewijak w końcu. Nie mogę się doczekać...
ewe wózek bardzo ładny.
abryz mój wózek też nie ma gondoli. Ja również biorę pod uwage moje 4 piętro
Mam nadzieję, że teraz w sobotę pojedziemy kupić jakąś komodę na ciuszki dla maleństwa, a w niedzielę może po wózek i przewijak w końcu. Nie mogę się doczekać...
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
maxin78 no na razie do przodu spotkałam sie razem z kropecką na tej samej aukcji. Tylko ja pod nikiem meza kupuje (wiesz płaci ten co licytował) ze ja nie moge to on ponosi koszta. jak dla mnie to dobry układ. Bo doszł jeszcze nosidełko i zagroził ze zblokuje mi internet ale ugłaskam go ;D
;D
Takze karuzelka jeszcze moja chyba ze ktos przebije!
Takze karuzelka jeszcze moja chyba ze ktos przebije!
T
Tamarunia
Gość
o ho ho jakie zakupowe szalenstwo!!!!! :laugh:
Bradzo fajne to lozeczko Abryz, rowniez taki mi sie podoba!!dokladnie to samo!!jest extra tez jak sie ma np duzey dom i mozna miec takie turystyczne wna dole(badz gorze)zeby dzieciaczek mial swoje miejsce. Wozeczek te zswietny!
Ewe ciesz e sie ze sie zdecydowalas na ten wozek!bardzo fajny!!!a jaki kolor?tak jak na zdjeciu?
Heksa wlasnie tez tak patrze ze tam Kropecka na 3im miejscu jest

Bradzo fajne to lozeczko Abryz, rowniez taki mi sie podoba!!dokladnie to samo!!jest extra tez jak sie ma np duzey dom i mozna miec takie turystyczne wna dole(badz gorze)zeby dzieciaczek mial swoje miejsce. Wozeczek te zswietny!
Ewe ciesz e sie ze sie zdecydowalas na ten wozek!bardzo fajny!!!a jaki kolor?tak jak na zdjeciu?
Heksa wlasnie tez tak patrze ze tam Kropecka na 3im miejscu jest
no karuzelkę mi przebili na tamtej aukcji. Teraz jestem na tej :
http://allegro.pl/item95597700_karuzela_fisher_price_nowa.html
http://allegro.pl/item95597700_karuzela_fisher_price_nowa.html
reklama
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
gosiek289 tylko powiedz na której zebysmy ci przypadkiem ceny nie podbiły do góry ;D
kropecka mnie tez przebili i szukam cos dalej, no juz uwazam zeby sie z wami nie lictowac tamto nie chcacy, dopiero pózniej skojazyłam Twój nik jak tu cos przegladałam. juz bede ostrozniejsza
Ale tam chyba zrezygnowałas na tej co terza podajesz bo ja mam ja w obserwowanych. i zniknełas!?
kropecka mnie tez przebili i szukam cos dalej, no juz uwazam zeby sie z wami nie lictowac tamto nie chcacy, dopiero pózniej skojazyłam Twój nik jak tu cos przegladałam. juz bede ostrozniejsza
Ale tam chyba zrezygnowałas na tej co terza podajesz bo ja mam ja w obserwowanych. i zniknełas!?