reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

dzieki!. Mi tez komplety przypadly do gustu. :laugh:

a co do plszaków w karuzeli to tez tak słyszałam ale plastik jest tez nie bezpieczny! jak podrosnie malenstwo i do buzi zacznie brac? a drobne elementy? Czy jak mach raczka to to twarde nie zrobi sobie krzywdy?
To jest najgorsze wszedzie cos nie tak!!

reklama
Wesolutka karuzele kupila w sklepie ;D
Heksa lozeczko prezetuje sie bombowo i ciuszki fajniusie ;D
LILITH karuzela niezla,juz taki bajer,moja kumpela miala cos podobnego,ale szczerze mowiac malo z tego korzystala bo dziecko na poczatku nie bylo zaintresowane,potem tylko troszke i czesciej plakalo bo czasmi sie wlanczalo samo ::)

Heksa!!Lozeczko pierwsza klas!!!sliczny kolor i pieknie sie prezentuje z baldachimem. Zawsze marzylam o baldachimie:):):):):)i myslalam ze nigdy nie bedzie mnie strac, a tu prosze, a z dwa bede miala:):):)tzn nie ja tylko nasza mala Nadia!!!

A ciuszki przesliczne sa!!1no po prostu bomba!!!Wow!!!takie wlasnie lubie:):):)

Lilith super ta karuzela!!bajerancka. ciekawe na co my sie zdecydujemy!

A my zamówiliśmy dzisiaj wózek, zdecydowaliśmy się na tako. Jak już wiadomo w tym przedziale cenowym główny minus to waga bo 18 kg. Cała reszta jak dla mnie jest ok i wreszcie będę mogła spać spokojnie. Naprawdę ten wózek to spędzał mi sen z powiek ;)
Dzisiaj mieliśmy dzień zakupowy :) kupiłam
wózek
przewijak
nożyczki do paznokci
2 koszula do szpitala
wkladki laktacyjne
termometr elektryczny
szczotka do butelek
termoopakowanie
wkładki laktacyjne chico (zapomniałam popatrzeć na polecam/odradzam, zresztą chyba głuszek pisała jakie są najlepsze ale ja mam okropną sklerozę i pustkę w głowie :p
na allegro u jednego sprzedawcy zamówiłam : laktator avent isis + podgrzewacz do butelek, wkładki popordowe (1 opakowanie - nie wiem czy wystarczy :p , mam nadzieje ze 1 paka )

Na jutro zostały mi
pampersy
pieluchy dada
chusteczki
oliwka+mydlo
majtki jednorazowe
waciki leko
miska +pojemnik na brudne ciuszki
i stanik do karmienia
klapki
I to będzie chyba wszystko :laugh: :laugh: :laugh:
a dla sieie kupiłam dzisja sportowe buty w ccc na moje opuchnięte stopy (co za ulga)
Tak na marginesie to wczoraj dostałam wypłatę, zrobiłam takie zakupki, oplaciłam rachunki i już jestem pusta :p dobrze że mąż ma wypłatę 10 ::) bo by było :p
a to mój wózek laugh:

reklama
Wózek jest z nosidełkiem (usztywnianym), większe dziecko można wozić na płasko w spacerówce. Kupiliśmy głównie ze względu na wagę (moje 4 piętro). Na to łóżeczko uparł się Jarek. Mam nadzieję, że nie będziemy żałować zakupów :-)

Do góry