reklama
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
swietny komplecik bardzo mi sie podobaja te falbanki ci od przescieradla w dól ida. takiej bajkowosci dodaja. sliczne. i kolorek zywy.
basiek3
MAJOWA MAMA 06' majowe mamy'08
dzieki dziewczyny az mi szkoda ja sciogac do prania... eeeeee tam... wypiore wieczorem.. a teraz naciesze oko. hihi
T
Tamarunia
Gość
Basiek!!!! Cudownie to wyglada!!!!Ja juz sie nie moge doczekac kiedy swoja poscielke zobcze!(jutro juz jutro juz, heheh mama przyjedzie, zeby tylko dobrze podroz minela!!!)
Kropecka a te karuzele to przypadkiem nie sa z Mamas&Papas??normalnie takie same sa!My wlasnie chyba bedziemy kupowac wlasnie z tej firmy, pluszaki of coursechociaz ta karuzela , ktora ty i Heksa chcecie kupic, i Lilith, jest supoer, ale chyba jednak kupiumy tu na miesjcu....
Kropecka a te karuzele to przypadkiem nie sa z Mamas&Papas??normalnie takie same sa!My wlasnie chyba bedziemy kupowac wlasnie z tej firmy, pluszaki of coursechociaz ta karuzela , ktora ty i Heksa chcecie kupic, i Lilith, jest supoer, ale chyba jednak kupiumy tu na miesjcu....
ja na noworodku wyczytalam ze generalnie dziewczyny nie polecaja zakupu baldachimow, bo zbieraja za duzo kurzu i sa niepraktyczne. Ja sama kupilam bez, mimo ze na poczatku planowalam baldachim. Z drugiej strony moja wnęka w pokoju bedzie zaslaniana zaslonkami wiec na to samo wyjdzie
ja baldachimu nie mam ale za wzgledu na fundusze...no i mysle ze nie bedzie malej zupelnie potrzebny...mis ie wydaje i tez tak slyszalam ze to poprostu ladnie wyglada wsumie moskitiera jest lepsza ale tez by nams ie nie przydala
T
Tamarunia
Gość
hihi wiem wiem, ze to zbiranina kurzu!dlatego kupilia mama 2die zeby brac!!hehhe, ale za to jaki efekt, hahaha
ten baldachim jest po to dziewczyny, zeby nacieszyc oko rodzica!!!!!hahahahah, to po pierwze a po drugie to mi sie wydaje, ze jednak w nocy fajnie jak sie zaslani adziecko od swiatla!
ten baldachim jest po to dziewczyny, zeby nacieszyc oko rodzica!!!!!hahahahah, to po pierwze a po drugie to mi sie wydaje, ze jednak w nocy fajnie jak sie zaslani adziecko od swiatla!
Ja akurat jestem posiadaczką pościeli z baldachimem, aczy to faktycznie jest zbiorowisko kurzu to nie wiem,ponieważ wiadomo że i pościel i ochraniacze nawet baladachim trzeba przynajmniej raz w tygodniu prać. Efekt jest super i zawsze ochroni przed światłem np. wieczorem. Przypuszczam też że baldachim przeszkadza, ale czego się nie robi żeby pięknie było ................
reklama
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Ja też mam pościel bez baldachimu, bo mój Tomek nie lubi dodatkowych, zbędnych wydatków, na coś co w zasadzie jest niepraktyczne. Jednak jak doszliśmy w końcu do tego gdzie łóżeczko będzie stało to okazało się, że taki baldachim mógłby ochronić je przed słońcem, bo łóżeczko będzie prawie pod samym oknem, której wychodzi na południe. Jeszcze nie wiem czy będziemy dokupywać ten baldachim, ale to zbyt duży wydatek jednak. Może pokombinujemy coś z zasłonkami. Zobaczymy...