reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

reklama
hehe, maxin chcialam napisac dokladnie to samo co Tamarunia, ale skoro byla pierwsza :laugh:
a karuzelka ze sklepu czy z allegro?

chcialabym dostac taka w prezencie. I mate edukacyjna :laugh:

Dziewczyny jesli któras z was kupiowała pościel do wózka to prosze napiszcie mi jakich wymiarow wziełyście kołderkę? I Jaką w ogóle bralyście ta pościel do wózeczka. Ciągle się waham czy kupowac czy nie...

angie, jak pomyjesz i popierzesz wszystko co trzeba to od razu wklejaj fotki :)
posciel do wozka sobie odpuszczam. Przeciez wystarczy rozek, kocyk, podusia, cokolwiek, a na chlodne dni mam taka co dostalam - taki wklad gruby... Wychodze z zalozenia, ze jak poczuje, ze mi tego brakuje to dokupie, a na razie sie wstrzymuje.

ja dzis zaszalałam! nie do wózka ale dwa komplety do łózeczka kupiłam jeden juz wyprasowany wisi i kilka ciuszków. Mąż jak zobaczy ile wszystkiego na jeden dzien to nie wiem czy przezyje ;D ;D

Jeżeli chodzi o karuzelkę to czasami lepiej się poświęcić i kupić z pozytywką, sama znam takie dziecko które przestawało płakać tylko na dźwięk pozytywek  ::) no ale dobre i to.
Ostatnio oglądałam karuzelki (narazie nie kupuję, bo liczę na prezent) i sprzedawczyni odradzała pluszowe (droższe) bo to skupowisko kurzu a dzieci w pewnym wieku wszystko biorą do buzi. Także jeszcze nie wiem, zobaczymy co mała dostanie  :)
Pościel do wózka dostałam w prezencie http://www.allegro.pl/item86299073_hit_sezonu_2005_06_komplet_do_wozka_5_funkcji.html
fajniutkie to jest   :) jest bardzo przyjemne w dotyku i śliczne.

reklama
Do góry