reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek dla lutowego dziecka?

hahaha fajnie sie czyta wasze dylematy wozkowe, mnie wozek wybral i mam z bańki ten problem :-D tak bym siedzila i wymyslala a ze trafila sie okazja mam jeden problem mniej :-D

reklama
hahaha fajnie sie czyta wasze dylematy wozkowe, mnie wozek wybral i mam z bańki ten problem :-D tak bym siedzila i wymyslala a ze trafila sie okazja mam jeden problem mniej :-D

A jaki masz wozeczek? Ja dziś znów oglądałam.. ten roan teo jest jak dla mnie beznadziejny.. taki tandetny i mały jakiś. Xmova oglądało małżeństwo, zachwalali ze ich kolega ma i jest super.. ale ostatecznie szukali takiego do 1500zł. Implast bolder byl ale zawiodl mnie spacerowka- mała jakas i krótkie oparcie.. jane rider zachwalał sprzedawca-ma gondole do przewożenia w aucie i ogólnie zbajerzony jest.ale kółka piankowe. I bądź tu mądry:) aaa jeśli chodzi o chicco to straszne klekoty.

ja wozek tez mam juz wybrany wiec problem z glowy:-)
przy synku mialam implast bolder sd.............bylam bardzo niezadowolona szybko sie go pozbylam

A jaki masz wozeczek? Ja dziś znów oglądałam.. ten roan teo jest jak dla mnie beznadziejny.. taki tandetny i mały jakiś. Xmova oglądało małżeństwo, zachwalali ze ich kolega ma i jest super.. ale ostatecznie szukali takiego do 1500zł. Implast bolder byl ale zawiodl mnie spacerowka- mała jakas i krótkie oparcie.. jane rider zachwalał sprzedawca-ma gondole do przewożenia w aucie i ogólnie zbajerzony jest.ale kółka piankowe. I bądź tu mądry:) aaa jeśli chodzi o chicco to straszne klekoty.
bebe confort elea

Anioleczek i co wozek doszedl ? jak na zywo ?

moja przyjaciolka chciala Jedo ale obecnie chce Mamas&Papas Sole <- wizulanie bardzo w moim typie, ktoras widziala SOLE na zywo ???

A mi co się spodoba wózek, to zaczynam czytać opinie i jest kaszana. Na jeden model potrafią być opinie tak różne i bastrakcyjne, że bądź tu człowieku mądry :wściekła/y:

Najlepiej właśnie poczytać opinie a miałam dylemat dwóch wózków:
Baby Ace
540x405_ace-baby-niewiele-2250281.jpg
lub Delti Cat
CatDelti_Scott.jpg

wizualnie (na żywo) ten pierwszy (Baby Ace) po prostu rewelacja, duża gondola, zwrotny, lekki itp. ale opinie na necie fatalne, że nietrwały, szybko się psuje itp. dlatego z niego zrezygnowałam za to Delti Cat opinie ma super :) i na niego właśnie się zdecydowaliśmy z mężem, ale kolor niebieski :)

reklama
Do góry