reklama
hahaha fajnie sie czyta wasze dylematy wozkowe, mnie wozek wybral i mam z bańki ten problem tak bym siedzila i wymyslala a ze trafila sie okazja mam jeden problem mniej
A jaki masz wozeczek? Ja dziś znów oglądałam.. ten roan teo jest jak dla mnie beznadziejny.. taki tandetny i mały jakiś. Xmova oglądało małżeństwo, zachwalali ze ich kolega ma i jest super.. ale ostatecznie szukali takiego do 1500zł. Implast bolder byl ale zawiodl mnie spacerowka- mała jakas i krótkie oparcie.. jane rider zachwalał sprzedawca-ma gondole do przewożenia w aucie i ogólnie zbajerzony jest.ale kółka piankowe. I bądź tu mądry aaa jeśli chodzi o chicco to straszne klekoty.
Cortina
Fanka BB :)
bebe confort eleaA jaki masz wozeczek? Ja dziś znów oglądałam.. ten roan teo jest jak dla mnie beznadziejny.. taki tandetny i mały jakiś. Xmova oglądało małżeństwo, zachwalali ze ich kolega ma i jest super.. ale ostatecznie szukali takiego do 1500zł. Implast bolder byl ale zawiodl mnie spacerowka- mała jakas i krótkie oparcie.. jane rider zachwalał sprzedawca-ma gondole do przewożenia w aucie i ogólnie zbajerzony jest.ale kółka piankowe. I bądź tu mądry aaa jeśli chodzi o chicco to straszne klekoty.
anioleczek12341
Cortina doszedł, ale do męża mieszkania bo zapomniał zmienić adres ja zobaczę go dopiero jutro wiec wam napiszę. Choć maż twierdzi, że fajny
kwasia
Najlepiej właśnie poczytać opinie a miałam dylemat dwóch wózków:
Baby Ace
lub Delti Cat
wizualnie (na żywo) ten pierwszy (Baby Ace) po prostu rewelacja, duża gondola, zwrotny, lekki itp. ale opinie na necie fatalne, że nietrwały, szybko się psuje itp. dlatego z niego zrezygnowałam za to Delti Cat opinie ma super i na niego właśnie się zdecydowaliśmy z mężem, ale kolor niebieski
Baby Ace
lub Delti Cat
wizualnie (na żywo) ten pierwszy (Baby Ace) po prostu rewelacja, duża gondola, zwrotny, lekki itp. ale opinie na necie fatalne, że nietrwały, szybko się psuje itp. dlatego z niego zrezygnowałam za to Delti Cat opinie ma super i na niego właśnie się zdecydowaliśmy z mężem, ale kolor niebieski
reklama
Zuzia24
u nas w UK duzo ich jezdzi. jak dla mnie zbyt prosty, niezbajerowany. ale nie wiem jak jezdzi-tzn jak sie go prowadziAnioleczek i co wozek doszedl ? jak na zywo ?
moja przyjaciolka chciala Jedo ale obecnie chce Mamas&Papas Sole <- wizulanie bardzo w moim typie, ktoras widziala SOLE na zywo ???
Podziel się: