reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jaki wózek dla lutowego dziecka?

hahaha fajnie sie czyta wasze dylematy wozkowe, mnie wozek wybral i mam z bańki ten problem :-D tak bym siedzila i wymyslala a ze trafila sie okazja mam jeden problem mniej :-D

reklama
hahaha fajnie sie czyta wasze dylematy wozkowe, mnie wozek wybral i mam z bańki ten problem :-D tak bym siedzila i wymyslala a ze trafila sie okazja mam jeden problem mniej :-D

A jaki masz wozeczek? Ja dziś znów oglądałam.. ten roan teo jest jak dla mnie beznadziejny.. taki tandetny i mały jakiś. Xmova oglądało małżeństwo, zachwalali ze ich kolega ma i jest super.. ale ostatecznie szukali takiego do 1500zł. Implast bolder byl ale zawiodl mnie spacerowka- mała jakas i krótkie oparcie.. jane rider zachwalał sprzedawca-ma gondole do przewożenia w aucie i ogólnie zbajerzony jest.ale kółka piankowe. I bądź tu mądry:) aaa jeśli chodzi o chicco to straszne klekoty.

ja wozek tez mam juz wybrany wiec problem z glowy:-)
przy synku mialam implast bolder sd.............bylam bardzo niezadowolona szybko sie go pozbylam

A jaki masz wozeczek? Ja dziś znów oglądałam.. ten roan teo jest jak dla mnie beznadziejny.. taki tandetny i mały jakiś. Xmova oglądało małżeństwo, zachwalali ze ich kolega ma i jest super.. ale ostatecznie szukali takiego do 1500zł. Implast bolder byl ale zawiodl mnie spacerowka- mała jakas i krótkie oparcie.. jane rider zachwalał sprzedawca-ma gondole do przewożenia w aucie i ogólnie zbajerzony jest.ale kółka piankowe. I bądź tu mądry:) aaa jeśli chodzi o chicco to straszne klekoty.
bebe confort elea

Anioleczek i co wozek doszedl ? jak na zywo ?

moja przyjaciolka chciala Jedo ale obecnie chce Mamas&Papas Sole <- wizulanie bardzo w moim typie, ktoras widziala SOLE na zywo ???

A mi co się spodoba wózek, to zaczynam czytać opinie i jest kaszana. Na jeden model potrafią być opinie tak różne i bastrakcyjne, że bądź tu człowieku mądry :wściekła/y:

Najlepiej właśnie poczytać opinie a miałam dylemat dwóch wózków:
Baby Ace
540x405_ace-baby-niewiele-2250281.jpg
lub Delti Cat
CatDelti_Scott.jpg

wizualnie (na żywo) ten pierwszy (Baby Ace) po prostu rewelacja, duża gondola, zwrotny, lekki itp. ale opinie na necie fatalne, że nietrwały, szybko się psuje itp. dlatego z niego zrezygnowałam za to Delti Cat opinie ma super :) i na niego właśnie się zdecydowaliśmy z mężem, ale kolor niebieski :)

reklama
Do góry